Zoeken

Bikers Days in 2020 naar Laguna Seca

11 december 2019
Voor wie een dagje gassen op Assen een beetje te gewoontjes is en over een goed gevulde knip beschikt heeft het Belgische Bikers'Days voor 2020 iets vets bedacht: 3 dagen knallen op een van 's werelds vetste circuits: Laguna Seca in Californië.

Dat is wat je een klap op de vuurpijl mag noemen. Magische circuits zoals Spa-Francorchamps, Catalunya, Misano, Le Mans, Imola, Mugello, Assen en Valencia zijn nog niet genoeg, om nog maar te zwijgen voor Sepang in Maleisië. 

Nee, dat was voor DG Sport nog niet genoeg en dus trekken de bikers van circuitrijden-tak Bikers'Days op 18, 19 en 20 november naar de zon boven het circuit van... Laguna Seca in Californië! Je weet wel, het circuit met roemruchte Corkscrew met meer dan 8 meter verval. 

"We zijn er inderdaad in geslaagd een zeer aantrekkelijke operatie op poten te zetten, met 4 hotelovernachtingen en drie circuitdagen op deze spectaculaire piste, zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. De prijs bedraagt 2800 euro en omvat het transport van de motor. Opgelet, je moet wel 4 weken voorzien voor het traject van en naar Californië van je motorfiets."



Met € 2.800 ben je d'r natuurlijk nog niet, daarbovenop komen nog je eigen vlieg- en verblijfskosten. Maar ja, dan heb je wel een unieke ervaring gehad, daar steekt de Zeelenberg Speedweek in Almeria maar schril bij af. Oh ja, het aantal plaatsen is beperkt, dus wil je zeker zijn van een plek dan zul je d'r snel bij moeten zijn. Meer info op www.bikersdays.com.