Zoeken

9 mei 2e editie Aprilia All Stars Mugello

9 februari 2020
Het afgelopen jaar hadden we erbij kunnen zijn, als we niet onze vlucht hadden gemist, en dus vinden wij het wel goed nieuws dat die eerste Aprilia All Stars editie dit jaar navolging gaat krijgen. Zaterdag 9 mei zal het circuit van Mugello opnieuw in het teken van Aprilia staan.

 

De grote parade van Aprilia motoren zit nog steeds vers in het geheugen van de meer dan tienduizend enthousiastelingen die vorig jaar massaal op de oproep van Aprilia reageerden. De afsluiting van de eerste Aprilia All Stars-editie was een buitengewone dag van liefde voor motoren en racen.

Vanwege het grote succes in 2019, worden alle enthousiastelingen van de Aprilia All Stars opnieuw uitgenodigd om samen te komen voor de tweede editie van het grote festival van Aprilia. Deze editie heeft gratis toegang, is open voor alle motorrijders en wordt zoals gezegd gehouden op zaterdag 9 mei op het racecircuit Mugello.

Het wordt wederom een ​​onvergetelijke dag op het mooiste circuit ter wereld, om één ​​van de meest succesvolle merken in de motorsport te vieren: de geschiedenis, de motoren en de kampioenen van toen en nu. Onder hen zijn het Aprilia MotoGP-team en de buitengewone Aprilia RS-GP-prototypes die meedingen in de GP Motorcycle Racing Premier Class. 

Naast dat je met de coureurs kunt kennismaken is er muziek, een tentoonstelling van de Aprilia modellen, een speciale ruimte voor eSports, shoppen voor Aprilia en Aprilia Racing kleding, verschillende eetkramen en nog veel meer.

De 2020 Aprilia All Stars-editie belooft nog spannender te worden dankzij de presentaties van Max Biaggi en DJ Ringo, die hun show opdragen aan alle motorrijders, maar in het bijzonder aan de jonge generatie. Eindelijk zal op 9 mei de langverwachte Aprilia RS 660 voor het eerst te bewonderen zijn in Mugello. Deze nieuwe motor werd gebouwd door Noale, voor de nieuwe generatie motorrijders.

Maar dat is niet alles. Aangezien Aprilia altijd naar de toekomst wil kijken, zullen er op diezelfde dag zeer jonge racers de baan op gaan die zijn ingeschreven in het Italiaanse FMI Aprilia Sport Production Championship. Dit kampioenschap is het single-brand kampioenschap dat de Aprilia 'School of Champions' nieuw leven inblaast. Voor de jongeren wordt dit een unieke test, waarbij zij hun eerste meters maken op de Aprilia RS 250 SP, nauw opgevolgd door federale technici en 'coach'-racers die Aprilia Racing heeft aangeboden.