Zoeken

8-10 september Moto Guzzi Open House

7 augustus 2017
Het tweede weekend van september zal Mandello del Lario, het kleine idyllische dorpje aan het Comomeer, weer grijs zien van de Guzzis. Dat weekend organiseert Moto Guzzi namelijk Moto Guzzi Open House, hét evenement waar elke Guzzi liefhebber minimaal een keer moet zijn geweest.

Meer dan 25 duizend fans waren afgelopen jaar voor het jaarlijkse Guzzi feest naar Mandello afgereisd, waar sinds 1921 elke motor van het merk met de adelaar is geproduceerd. En dat is voor veel Guzzi fans meteen dé reden waarom de trip naar Mandello wordt gemaakt, om met eigen ogen te zien waar hun motor is gemaakt.

De 2017 editie van Moto Guzzi Open House start op vrijdag 8 september om 15:00 uur met de opening van het museum en de shop. Op zaterdag 9 september kunnen vervolgens vanaf (;30 uur in de fabriek de productielijnen van de motorfietsen, de assemblagelijn van de motorblokken en de historische windtunnel worden bezichtigd.

De Moto Guzzi Village in het centrum van het Moto Guzzi fabriekscomplex zal het hele weekend het kloppend hart van het festival zijn. Vanaf de Village kunnen testritten worden gedaan op alle Guzzi modellen, waaronder de derde generatie V7, die dit jaar zijn 50e verjaardag viert. Ook daar wordt tijdens het festival uitvoerig bij stilgestaan.