Zoeken

29e European Rally Slovenië opnieuw gecancelled

3 mei 2021
Voor het tweede jaar op rij hebben Harley-Davidson en de H.O.G. zich genoodzaakt gezien om de 29e editie van de European H.O.G. Rally, die van 10-13 juni in het Sloveense Portoroz stond gepland, vanwege COVID-19 te annuleren.

De annulering van de 29e European H.O.G. Rally is het gevolg van snel veranderende reis- en lockdown-beperkingen in heel Europa als gevolg van de coronapandemie. Harley-Davidson zal toekomstige Europese evenementen aankondigen wanneer het deelname van Harley-rijders van over de hele wereld kan garanderen. 

“We hebben alle beschikbare wegen verkend om de Europese H.O.G Rally van 2021 te organiseren, want zoals we weten, betekent dit zoveel voor onze gemeenschap", zegt Tom Robinson, Consumer Experience Manager, EMEA (Europe, Middle East & Africa). 

"We erkennen dat reizen voor onze klanten, vooral over de grenzen heen, moeilijk zou zijn geweest, dus annuleren was het meest verantwoordelijke om te doen. Ik wil in het bijzonder de lokale autoriteiten, de hotels in de stad Portoroz en onze sponsors en leveranciers bedanken voor hun geduld en inzet bij het ondersteunen van dit evenement.”
 
Als je al accommodatie hebt geboekt voor het evenement in 2021, ontvang je een terugbetaling. Neem rechtstreeks contact op met je provider om dit te regelen. Je provider kan mogelijk ook aantrekkelijke aanbiedingen doen voor toekomstige reizen, dus vergeet niet naar de mogelijkheden te vragen.