Zoeken

26-28 mei V-Strom 3-daagse Soesterberg

8 mei 2017
Het laatste weekend van mei zal Soesterberg best wel eens het epicentrum van de V-Strom kunnen zijn. Daar wordt dan namelijk door het V-Strom Center de V-Strom driedaagse georganiseerd.

Fans van de V-Strom 650 en de V-Strom 1000 kunnen het weekend van 26, 27 en 28 mei hun hart ophalen tijdens de Suzuki V-Strom Driedaagse in Soesterberg. Vooral zondag 28 mei moet volgens de organisatie in de agenda met rood worden omcirkeld, die dag is door de mannen van het V-Strom Center een prachtige toertocht uitgezet. 
 
De toertocht heeft zo’n 180 km lengte en gaat over de mooiste weggetjes van de Veluwe, met start (10.00 u.) en finish in Soesterberg. Deelname is -uiteraard- uitsluitend voor berijders van een Suzuki V-Strom. Voor catering en een fraai T-shirt als aandenken wordt gezorgd, maar in verband daarmee is vooraf inschrijven wel gewenst. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info @ mvm.nl.

Overigens worden er in hetzelfde weekend meer activiteiten ontplooid: Zo kunnen de bezoekers proefrijden op alle V-Strom modellen, profiteren van extra hoge inruilprijzen en bandenacties alsmede een gratis technische V-Strom inspectie. Daarnaast worden er weer enkele prachtige “Specials” op basis van de standaard V-Strom onthult. Om de sfeer te verhogen is Dakar rijdster Mirjam Pol aanwezig met wedstrijdmotor en Dakar truck. Het uitgebreide programma voor dat weekend vind je op de site www.mvm.nl.