Zoeken

2016 ZX-10R trainingsmotor Jonathan Rea te koop

27 mei 2021
Superfans van Jonathan Rea opgelet! Provec Racing, dat al bijna 10 jaar het officiële KRT team vanuit het Spaanse Granollers runt, heeft de ZX-10R die Jonathan Rea voor training heeft gebruikt op eBay te koop gezet. Je zult wel over een goed gevulde knip moeten beschikken, het huidige bod is € 37.100, met nog 8 dagen en 10 uur te gaan.

Een exclusieve kans om in het bezit te komen van de motor die Jonathan Rea heeft gebruikt als onderdeel van zijn trainingsprogramma om 6-voudig wereldkampioen te worden. En niet alleen dat, je krijgt er behalve de 2016 ZX-10R ook nog een KRT Experience bij inclusief een meet & greet met Jonathan Rea. 

De 2016 ZX-10R is in principe de standaard wintertest edition zoals 'ie destijds bij de dealer in de showroom stond en op naam van Jonathan Rea heeft gestaan. De motor, die een Brits kenteken heeft, is door Provec Racing speciaal geprepareerd voor circuitgebruik. Jonathan Rea heeft de motor alleen voor trainingsdoeleinden gebruikt, waardoor 'ie dus een superlage kilometerstand heeft. 

Naast de race-kit ECU en kabelboom is de ZX-10RR voorzien van een compleet Akrapovic uitlaatsysteem, een Catch benzinetank met Kawasaki kit regulator, Taleo radiateur, Samco koelslangen en GP Racing motor-protectoren. 

Wat vering betreft is een Showa full race kit Superstock tuning voorzien, daarnaast zijn onder andere Racing clip-ons en voetsteunen van Provec Racing, J.Juan remleidingen en een K-Tech stuurdemper gemonteerd.  

Alle (door Provec gedemonteerde onderdelen) die nodig zijn om er weer een straatlegale motor van te maken, zoals de kentekenplaathouder, spiegels en verlichting, worden los meegeleverd. Daarnaast krijg je er ook nog 2 sets Speedfiber racekuipen en 2 sets wielen bij, evenals het gedemonteerde standaard uitlaatsysteem.

Ook bij de koop inbegrepen is een ontmoeting met JR en een KRT Experience. Je ontmoet dan de 6-voudig wereldkampioen en de KRT crew, krijgt een KRT VIP pass voor een ronde van het WK Superbike naar eigen keuze, inclusief rondleiding door de pitbox, lunch in de hospitality en toegang tot de paddock en officiële door Rea gesigneerde KRT kleding.

Jonathan Rea zal de nieuwe gelukkige eigenaar persoonlijk uitleggen welke aanpassingen allemaal aan de motor zijn gedaan en mocht je dat willen, dan is hij ook niet te beroerd om je nieuwe aanwinst te signeren. Ergens mooi op de tank of zo.

 

Mocht je een bod willen doen, klik dan hier.