Zoeken

2 motoren te winnen tijdens Goedhart MEGA Motorspectakel 2017

5 september 2017
Goedhart Motoren houdt op zaterdag 23 en zondag 24 september de MEGA Motormarkt – het jaarlijks terugkerende festijn voor motorliefhebbers, waar dit jaar maar liefst twee motoren te winnen zijn: een Kawasaki Z900 en KTM 690 Duke.

Maar liefst 15.000 man (en vrouw) kwam er afgelopen jaar op af, op de MEGA Motormarkt bij Goedhart Motoren in Bodegraven, en ook dit jaar wordt weer een topdrukte verwacht. Want ook nu zijn er weer marktkramen vol aanbiedingen, muziek, eten & drinken en een is er een loterij waarbij bezoekers kans maken op twee nieuwe motoren: een Kawasaki Z900 en een KTM 690 Duke. Daarnaast kun je de motorkleding, helmen, motoraccessoires en motoren voor megalage prijzen verwachten. 

Berry Goedhart
"Opeens is die nieuwe Arai-helm waar je al jaren naar kijkt nu heel aantrekkelijk. Of die veilige maar scherp geprijsde motorjas voor de vriend of vriendin die een paar keer per jaar met je meerijdt. Omdat wij speciaal voor dit weekend groot inkopen, kunnen we producten met uitzonderlijke kortingen aanbieden, zelfs op onze nieuwe 2017-collectie." 


Het succes van de MEGA Motormarkt zit 'm volgens Berry Goedhart in de beleving. 

"De winkel wordt helemaal opgetuigd in marktsfeer, met talrijke kramen en meer dan 65 specialisten die je adviseren en met je meedenken. Of het nu om kleding, accessoires of onderhoud gaat: alle specialisten voorzien je graag van het beste advies. Deze mix wordt heel erg gewaardeerd door de liefhebbers die elk jaar weer terugkomen."

Een andere grote publiekstrekker is de loterij, met ook dit jaar weer te gekke prijzen. 

Goedhart: 
"Als je MEGA Motormarkt zegt, zeg je ook loterij. We verloten twee (!) nieuwe motoren. Een Kawasaki Z900 t.w.v. € 9.999,- en een KTM 690 Duke t.w.v. € 8.350,-. En dan is er nog een Goedhart Gift Card t.w.v. € 1.500,-. Plus nog heel veel andere leuke prijzen. Loten kosten 5 euro en bovendien zit er een gratis lot bij ons huis-aan-huis verstuurde Goedhart Magazine. Ook krijg je bij ieder product van meer dan 25 euro een gratis lot."
 

Of Goedhart Motoren deze drukte wel aan kan? Berry Goedhart lacht. 
"We hebben dit jaar flink verbouwd en beschikken over meer vierkante meters dan ooit. Ook is er in de directe omgeving van onze winkel volop parkeerplek. Verkeersregelaars wijzen je de weg. En weer of geen weer; wij hebben een overdekt terras. De ruimte onder de luifel, waar alle motoren staan, kunnen we bij minder goed weer afsluiten met licht doorlatende schuifzeilen. We zijn er dus helemaal klaar voor." 

De MEGA Motormarkt vindt plaats op zaterdag 23 september van 8.30 tot 17.00 uur en zondag 24 september van 12.00 tot 17.00 uur bij Goedhart Motoren aan de Europaweg in Bodegraven.