Zoeken

11 april Royal Enfield Twins bij de dealer

3 april 2019
Na een succesvolle introductie in november vorig jaar gaan de nieuwe Royal Enfield Twins binnenkort in de Benelux hun opwachting maken. Donderdag 11 april zullen de Interceptor en Continental GT bij bijna alle Royal Enfield dealers in de Benelux te aanschouwen zijn. En te rijden.

Wij vinden het wel wat, de eerste twee twins in de geschiedenis van het Indiase Royal Enfield, dat z'n roots in het Verenigd Koninkrijk heeft en daar nog steeds een sterke band heeft met. Veel van de ontwikkeling van Royal Enfield wordt nog steeds in Engeland gedaan. 

Alan Cathcart vloog afgelopen jaar voor ons naar Californië voor een tweedaagse eerste kennismaking met de Interceptor en Continental GT en was daarvan aardig onder de indruk. Tel daar de scherpe prijstelling bij op en we zouden niet weten waarom de nieuwe Royal Enfields geen succes zouden zijn.

Donderdag 11 april zullen beide nieuwe modellen bij de meeste Royal Enfield dealers te aanschouwen zijn. Om motorrijders uit te dagen een proefrit op de Interceptor of Continental GT te maken heeft de Benelux importeur nog een leuke actie bedacht, elk ingevuld proefritformulier maakt namelijk kans op een van de fraaie prijzen.

Meer informatie over de nieuwe Royal Enfield twins op www.royalenfield-benelux.com