Zoeken

Tom Sykes succesvolle operatie ondergaan

Tom Sykes is op zondag in de iMove Traumatologie afdeling van de Mi Tres Torres kliniek in Barcelona aan zijn gebroken pink geopereerd. De 2013 wereldkampioen zal naar verwachting in Magny Cours weer van de partij zijn.

WK Superbike Portimao: vierde dubbel voor Rea

De derde wereldtitel kan Jonathan Rea bijna niet meer ontgaan. De tweevoudig wereldkampioen domineerde ook de tweede race in Portimao en scoorde daarmee zijn vierde dubbel van het seizoen. Michael van der Mark finishte op zes seconden op de tweede plaats, zijn eerste podium voor het Pata Yamaha team. Marco Melandri maakte het podium compleet.

WK Superbike Portimao: Rea oppermachtig in race 1

Na alle trainingen te hebben gedomineerd heeft Jonathan Rea in Portimao met overmacht zijn tiende overwinning van het seizoen bijgeschreven. De tweevoudig wereldkampioen nam bij de start met zevenmijlslaarzen afstand van de rest van het veld en finishte zes seconden voor Chaz Davies. Marco Melandri maakte het podium compleet.

WK Superbike Portimao: Jonathan Rea domineert Superpole

Er is dit weekend voorlopig geen maat op Jonathan Rea. De regerend WK Superbike wereldkampioen reed in Superpole 2 overtuigend naar zijn vierde pole position van het seizoen, na alle vrije trainingen al te hebben gedomineerd. De Milwaukee Aprilia’s van Eugene Laverty en Lorenzo Savadori maakten de eerste startrij compleet.

Lausitzring blijft misschien toch op SBK kalender

Er zit toch een kleine kans in dat de Lausitzring op de WK Superbike kalender blijft. Tijdens het afgelopen raceweekend is de toekomstige eigenaar DEKRA hiertoe in gesprek met Dorna geweest, zo weten onze Duitse collega’s van Speedweek.com te melden.