Zoeken

WK Superbike Phillip Island: Davies snelst dag 1

Chaz Davies heeft de eerste trainingsdag van het WK Superbike in Phillip Island de snelste tijd op de klokken gezet. De Aruba.it Ducati coureur reed in de eerste vrije training een tijd1’30.189 en was daarmee zeshonderdste seconde sneller dan wereldkampioen Jonathan Rea. Michael van der Mark eindigde de dag op de twaalfde plek en moet daardoor morgen eerst in Superpole 1 aan de bak.

WK Superbike wintertest Phillip Island: Rea zet de toon

Jonathan Rea heeft ook de laatste wintertest voor aanvang van het nieuwe seizoen de snelste tijd op de klokken gezet. De tweevoudig WK Superbike wereldkampioen reed de tweede dag in Phillip Island een tijd van 1’30.545 en was daarmee 3 honderdste sneller dan Marco Melandri. Michael van der Mark sloot de wintertest af op de 13e plaats.

WK Superbike wintertest Phillip Island: Fores topt dag 1

De eerste testdag van de laatste WK Superbike wintertest voor aanvang van het seizoen, die werd gekenmerkt door wisselvallig weer, heeft Xavi Fores de snelste tijd op de klokken gezet. Michael van der Mark zette de vierde tijd.

Honda presenteert Red Bull Honda World Superbike Team in Salzburg

De beroemde Hangar 7 was vandaag toneel voor de presentatie van het Red Bull Honda World Superbike team, dat dit jaar met Nicky Hayden en Stefan Bradl en de nieuwe CBR1000RR Fireblade SP2 aan het WK Superbike deelneemt.

3 Nederlanders in WK Supersport 300

Het nieuwe WK Supersport 300 begint steeds meer vorm te krijgen. Maar liefst 24 teams hebben zich voor het nieuwe wereldkampioenschap aangemeld.