Zoeken

Klucht Circuit of Wales ten eind?

Er lijkt een einde te zijn gekomen aan de klucht omtrent het Circuit of Wales. De regering van Wales heeft namelijk het verzoek afgewezen om garant voor de helft van de schulden te staan. Daarmee lijkt het plan definitief van de baan.

GMT94 Yamaha wint 8 uren Slovakia Ring

GMT 94 heeft de allereerste editie van de 8 uren van Slowakije op naam geschreven. Het Franse endurance team met als rijders David Checa, Niccolo Canepa en Mike di Meglio hadden na 8 uur racen een ronde voorsprong op het Suzuki Endurance Racing Team. Honda Racing Endurance maakte het podium compleet.

Moto2 Assen: uitslag race

Franco Morbidelli heeft in Assen zijn vijfde overwinning van het seizoen gerealiseerd. De 22-jarige Italiaan, die gisteren een tweejarig MotoGP contract met het Marc VDS team tekende, finishte de Moto2 race in Assen eentiende seconde voor Thomas Luthi. Takaaki Nakagami maakte het podium compleet.

MotoGP Assen: uitslag race

Valentino Rossi heeft in Assen zijn 115e Grand Prix overwinning gescoord. De negenvoudig wereldkampioen finishte op een steeds natter wordende baan nipt voor Danilo Petrucci, die daarmee zijn tweede podium bijschreef. Marc Marquez maakte op de valreep het podium compleet.

Moto3 Assen: uitslag race

In een zinderende finale heeft Aron Canet in Assen zijn tweede overwinning van het seizoen in de Moto3 gerealiseerd. De Estrella Galicia 0,0 Honda coureur finishte driehonderdste seconde voor Romano Fenati. John McPhee maakte het podium compleet, Bo Bendsneyder ging vlak voor de streep onderuit.