Zoeken

2014 Moto2 kampioensmotor Tito Rabat gestolen

Tegenwoordig is écht niets meer veilig voor het dievengilde. In de werkplaats van het succesvolle Belgische raceteam Marc VDS is op woensdagochtend de 2014 Moto2 kampioenschapsmachine van Tito Rabat gestolen.

Milou van Leeuwen back on track in R3 Cup

Het is een tijdje stil geweest rond de enige racende dame in de Yamaha R3 Cup, maar voor het eerst sinds haar crash op de Nürburgring is Milou van Leeuwen weer in actie geweest. En dat meteen twee weekenden op rij.

Herlings, Coldenhoff en Bogers TeamNL tijdens MXoN

Het ijzersterke trio Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers vormen net als vorig jaar het Nederlandse team tijdens de Motocross of Nations (MXoN).

BMW sterk in Ulster Grand Prix

Het uitgebreide verslag van de Ulster Grand Prix zal moeten wachten totdat we weer in den lande zijn, maar we willen alvast wel verklappen dat BMW goede zaken in de snelste roadrace ter wereld heeft gedaan.

Sam Lowes moet veld ruimen voor Scott Redding bij Aprilia MotoGP

Officieus wist iedereen in de paddock het afgelopen weekend al, maar vandaag heeft Aprilia officieel de komst van Scott Redding in het team aangekondigd. Redding gaat het komende seizoen de plaats innemen van Sam Lowes in het Aprilia Racing Team Gresini in de MotoGP.