Zoeken

WK Superbike Donington: Rea snelst in vrije training

Jonathan Rea heeft de eerste dag in Donington de snelste tijd op de klokken gezet. De leider in het wereldkampioenschap reed in de tweede vrije training een tijd van 1’27.740 en was daarmee eentiende seconde sneller dan teamgenoot Tom Sykes. Michael van der Mark eindigde de dag op de zevende plaats, op bijna zeventiende seconde van Rea.

Jackson Racing met Josh Brookes en Dan Kneen in Supersport TT

In het programmaboekje staan de namen van John McGuinness en Lee Johnston nog vermeld, maar het Jackson Racing Team staat dit jaar met Josh Brookes en Dan Kneen aan de start van de Supersport TT.

Verwondingen Rossi vallen mee

De verwondingen die Rossi gisteren tijdens een ongeluk met crossen heeft opgelopen vallen inderdaad heel erg mee. Nader onderzoek deze ochtend heeft uitgewezen dat er sprake van verdere complicaties is.

Rossi opgenomen in ziekenhuis

Valentino Rossi is gisteren gevallen tijdens een motocross training op de Cross Club Cavallara in Mondavio )Pesaro Urbino, Italië). De 38-jarige Italiaan werd voor een medische check-up naar een lokaal ziekenhuis vervoerd.

Nicky Hayden overleden

Het afgelopen weekend was het nog nepnieuws, maar nu is het helaas de realiteit: Nicky Hayden is in het ziekenhuis van Cesena overleden. De voormalig MotoGP wereldkampioen werd vorige week woensdag op steenworp afstand van het circuit van Misano tijdens het wielrennen geschept door een Peugeot 206 CC en werd sinds die tijd kunstmatig in leven gehouden.