Zoeken

Workshop Damen Leathers en Shoei Helmets voor Molenaar NSF100 coureurs

Op zaterdag 18 maart kregen de coureurs een rondleiding door het atelier en uitleg over het gebruik en onderhoud van de door Damen beschikbaar gestelde, vernieuwde race outfits.

MotoGP Wintertest Qatar: Vinales opnieuw snelste tijd

Maverick Vinales heeft ook de laatste wintertest voor aanvang van het nieuwe seizoen de snelste tijd op de klokken gezet. De Movistar Yamaha Factory Racing Team coureur reed de derde en afrondende testdag in Qatar een tijd van 1’54.330 en was daarmee zevenhonderdste seconde sneller dan Andrea Dovizioso.

WK Superbikes Thailand: uitslag race 2

Jonathan Rea heeft dit weekend goede zaken in het wereldkampioenschap gedaan. De 30-jarige Kawasaki fabriekscoureur scoorde in Thailand zijn tweede dubbelzege van het seizoen en bouwde zijn voorsprong uit op Chaz Davies, die vroeg in de race onderuit was gegaan.

MotoGP wintertest Qatar: Yamaha slaat dag 2 terug

Met drie coureurs in de top 3 heeft Yamaha de tweede testdag van de MotoGP in Qatar orde op zaken gesteld. Snelste man was Maverick Vinales die met 1’54.455 bijna drietiende seconde sneller was dan Valentino Rossi, die op zijn buurt tweetiende seconde sneller dan cookie Jonas Folger op de Tech3 Yamaha was.

WK Superbike Thailand: uitslag race 1

Er was vandaag geen maat op Jonathan Rea. De Noord-Ierse KRT coureur leidde de eerste race in Thailand van kop tot staart en werd met een voorsprong van zes seconden op Chaz Davies als winnaar afgevlagd. Teamgenoot Tom Sykes kaapte in de laatste bocht de derde plaats voor de neus van Marco Melandri vandaan.