Zoeken

Verslag motocross beginnerscursus Motorcursussen.nl

Bij de een wordt het met de paplepel ingegoten, maar voor wie dat geluk niet heeft gehad biedt motorcursussen.nl uitkomst. Vincent ging voor ons op pad om z'n vaardigheden op motocross gebied bij te schaven. 

Verslag Mertens Racing School

Circuittrainingen zijn er in veel, heel veel soorten en maten. Sommige daarvan ken je al, andere misschien nog niet. Nee, ongetwijfeld zelfs. Want net als circuitdagen worden ook trainingen wereldwijd aangeboden op uiteenlopende niveaus. Wij togen naar België voor de Stephane Mertens School.

Harley-Davidson Battle of the Kings

Voor het derde jaar op rij organiseert Harley-Davidson de Battle of the Kings, de grootste custombuild competitie tussen dealers in Europa. In totaal strijden er dit jaar 191 dealers om de kroon.

Republic Moto: een preview

De feestelijke opening wordt nog aangekondigd, maar intussen zijn in Rotterdam wel al de deuren geopend bij Republic Moto. Wij namen alvast een kijkje tijdens een sneak preview.

Verslag 74e EICMA Milaan

Misschien mogen we in de toekomst met Nieuwjaar geen vuurwerk meer afsteken. Geeft niet, de motorbranche zorgt voor zijn eigen vuurwerk. Er waren op de beurs van Milaan meer dan genoeg beursklappers te horen! Motorfreaks zet het nieuws op een rijtje.