Zoeken

Verslag Mertens Racing School

Circuittrainingen zijn er in veel, heel veel soorten en maten. Sommige daarvan ken je al, andere misschien nog niet. Nee, ongetwijfeld zelfs. Want net als circuitdagen worden ook trainingen wereldwijd aangeboden op uiteenlopende niveaus. Wij togen naar België voor de Stephane Mertens School.

Harley-Davidson Battle of the Kings

Voor het derde jaar op rij organiseert Harley-Davidson de Battle of the Kings, de grootste custombuild competitie tussen dealers in Europa. In totaal strijden er dit jaar 191 dealers om de kroon.

Republic Moto: een preview

De feestelijke opening wordt nog aangekondigd, maar intussen zijn in Rotterdam wel al de deuren geopend bij Republic Moto. Wij namen alvast een kijkje tijdens een sneak preview.

Verslag 74e EICMA Milaan

Misschien mogen we in de toekomst met Nieuwjaar geen vuurwerk meer afsteken. Geeft niet, de motorbranche zorgt voor zijn eigen vuurwerk. Er waren op de beurs van Milaan meer dan genoeg beursklappers te horen! Motorfreaks zet het nieuws op een rijtje.

Mahindra ontvouwt plannen BSA

Na de aankondiging op 21 oktober de rechten van het Britse historische merk BSA te hebben gekocht via haar subdivisie Classic Legends heeft de in Mumbai gevestigde Indiase conglomeraat Mahindra Group afgelopen week in Londen de plannen kenbaar gemaakt. Binnen twee jaar moet BSA weer op de kaart worden gezet, met een range aan motoren ontworpen en ontwikkeld, en indien mogelijk ook geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.