Zoeken

Yamaha wint 8 uren Suzuka

Voor het derde jaar op rij heeft Yamaha de prestigieuze 8 uren van Suzuka op naam geschreven. Het Yamaha Factory Racing Team, met naast Katsuyuki Nakasuga de twee Yamaha SBK fabrieksrijders Alex Lowes en Michael van der Mark, finishten met bijna een ronde voorsprong op Kawasaki Team Green. F.C.C.TSR Honda maakte het podium compleet.

GMT94 Yamaha wint 8 uren Slovakia Ring

GMT 94 heeft de allereerste editie van de 8 uren van Slowakije op naam geschreven. Het Franse endurance team met als rijders David Checa, Niccolo Canepa en Mike di Meglio hadden na 8 uur racen een ronde voorsprong op het Suzuki Endurance Racing Team. Honda Racing Endurance maakte het podium compleet.

GMT94 wint 8 uren van Oschersleben

Yamaha heeft een hattrick gescoord in 8 uren van Oschersleben. De derde wedstrijd van het WK Endurance werd gewonnen door GMT94, dat na 8 uur racen 30 seconden voorsprong op #7 YART Yamaha had. MACO RACING Team maakte op drie ronden afstand het Yamaha podium compleet.

GMT94 Yamaha wint 24 uur Le Mans

Voor het eerst sinds 2009 heeft Yamaha de 24 uur van Le Mans op naam geschreven. Het GMT94 Team had na 24 uur twintig seconden voorsprong op het officiële YART Yamaha fabrieksteam. Team SRC Kawasaki maakte het podium compleet.

Haslam rijdt 8 uren Suzuka voor Team Green

British Superbike coureur en 2016 BSB runner-up Leon Haslam zal de komende zomer opnieuw deelnemen aan de prestigieuze 8 uren van Suzuka in Kawasaki’s officiële fabrieksteam “Team Green”.