Zoeken

Uit de praktijk: Vanucci HiRider III allweather outfit

Nu de schaatsen weer uit het vet kunnen worden gehaald is goede motorkleding essentieel voor wie nog met de motor op pad wil gaan. Bij hagel, wind en temperaturen van rond het vriespunt knalden wij in een ruk van Hamburg naar huis en raakten sterk onder de indruk van de winterse kwaliteiten Vanucci HiRider III 4-seizoenen outfit.

Me and my Bike Kawasaki Ninja 650

Bijna vijfduizend kilometer hebben we de eerste maand al met ‘onze’ nieuwe Ninja 650 Touring afgelegd en in die tijd heeft de fiets al aardig wat van Europa gezien. Tijd om een tussentijdse balans op te maken.

Uit de praktijk: crashtest Furygan Jean D30 Grey

Alles leuk en aardig, maar hoe zit ’t nou echt met de veiligheid. Het is de vraag die menig motorrijder zich heeft gesteld over een motorjeans. De chef bood zich vrijwillig aan om de Furygan Jean D30 Grey aan een crashtest te onderwerpen, om antwoord te krijgen op die vraag.

Me and My Bike Suzuki GSX-S1000F: 12.000 km beurt

Bij 12.000 kilometer moest onze Suzuki GSX-S1000F langeduurtestmotor voor het eerst naar de dealer voor onderhoud. Met exact 12.432 kilometer op de klok melden we ons bij Suzuki exclusief dealer de Valkenier in Barneveld, die de Zoeperbaik zijn eerste – kleine – beurt heeft gegeven.

Me and My Bike Suzuki GSX-S1000F: stand van zaken

Met bijna 12.000 kilometer op de klok heeft de Suzuki GSX-S1000F zich op de redactie tot een allemansvriend ontpopt. Tijd om een tussentijdse balans op te maken.