Zoeken

Moto2 Aragon: zinderende zege voor Morbidelli

Franco Morbidelli heeft in Aragon orde op zaken gesteld. Na de DNF van Misano won de EG 0,0 Marc VDS coureur het felbevochten gevecht van Mattia Pasini en liep daarmee in het kampioenschap belangrijke punten uit op Thomas Luthi, die niet verder kwam dan de vierde plaats.

Moto3 Aragon: achtste overwinning voor Joan Mir

Joan Mir heeft in Aragon zijn achtste overwinning van het seizoen gerealiseerd. De Leopard Racing coureur finishte de Moto3 race, die vanwege mist in de ochtend tot 13 ronden was ingekort, 4 honderdste seconde voor Fabio di Giannantonio, die op zijn beurt Enea Bastianini 1 honderdste seconde voorbleef.

MotoGP Aragon: Vinales op pole, Rossi verrast met P3

Valentino Rossi leek in Aragon voor een regelrechte sensatie te zorgen. De negenvoudig wereldkampioen reed in zijn tweede run van de kwalificatie de snelste tijd, maar zag daarna Maverick Vinales en Jorge Lorenzo onder zijn tijd doorgaan. Een derde en laatste plek op de eerste rij is echter nog steeds indrukwekkend.

Rossi rijdt in Aragon, vd Mark backup

De kans dat we Michael van der Mark dit weekend op de M1 van Rossi in actie zien is nagenoeg tot nul gereduceerd. Na een tweede succesvolle test op een YZF-R1M en positieve feedback van de artsen heeft Rossi besloten al in Motorland Aragon zijn rentree te maken.

Rossi rijdt misschien toch in Aragon

Het debuut van Michael van der Mark in de MotoGP zou op het laatste moment toch niet door kunnen gaan. Valentino Rossi heeft vandaag op het Misano World Circuit Marco Simoncelli namelijk een eerste test op een YZF-R1M succesvol afgerond.