Zoeken

2014 Moto2 kampioensmotor Tito Rabat gestolen

Tegenwoordig is écht niets meer veilig voor het dievengilde. In de werkplaats van het succesvolle Belgische raceteam Marc VDS is op woensdagochtend de 2014 Moto2 kampioenschapsmachine van Tito Rabat gestolen.

Sam Lowes moet veld ruimen voor Scott Redding bij Aprilia MotoGP

Officieus wist iedereen in de paddock het afgelopen weekend al, maar vandaag heeft Aprilia officieel de komst van Scott Redding in het team aangekondigd. Redding gaat het komende seizoen de plaats innemen van Sam Lowes in het Aprilia Racing Team Gresini in de MotoGP.

MotoGP Red Bull Ring: Dovizioso wint sensationeel slot

Andrea Dovizioso heeft op de Red Bull Ring zijn derde overwinning van het seizoen gerealiseerd. De Ducati fabrieksrijder trok in het zinderend spannende gevecht met Marc Marquez de beste kaart en finishte bijna tweetiende seconde voor de regerend wereldkampioen. Dani Pedrosa maakte op tweeënhalve seconde het podium compleet.

Rossi topt MotoGP test Brno

Valentino Rossi heeft de officiële MotoGP test na afloop van de Tsjechische Grand Prix op de valreep de snelste tijd op de klokken gezet. De negenvoudig wereldkampioen, die gisteren nog net naast het podium greep, reed in zijn laatste run een tijd van 1’55.162 en was daarmee 18 duizendste seconde sneller dan Marc Marquez.

MotoGP Brno: uitslag race

Marc Marquez heeft in Brno zijn derde overwinning van het seizoen veiliggesteld. De leider in het wereldkampioenschap dook op een snel opdrogende baan als eerste de pits om over te stappen op zijn tweede machine en werd met een voorsprong van meer dan tien seconden als winnaar afgevlagd. Dani Pedrosa en Maverick Vinales maakten het podium compleet.