Zoeken

Verwondingen Rossi vallen mee

De verwondingen die Rossi gisteren tijdens een ongeluk met crossen heeft opgelopen vallen inderdaad heel erg mee. Nader onderzoek deze ochtend heeft uitgewezen dat er sprake van verdere complicaties is.

Rossi opgenomen in ziekenhuis

Valentino Rossi is gisteren gevallen tijdens een motocross training op de Cross Club Cavallara in Mondavio )Pesaro Urbino, Italië). De 38-jarige Italiaan werd voor een medische check-up naar een lokaal ziekenhuis vervoerd.

MotoGP Le Mans: uitslag race

Maverick Vinales heeft Yamaha haar 500e Grand Prix overwinning gegeven. Het Spaanse wonderkind ging in de laatste ronde voorbij aan teamgenoot Valentino Rossi, die enkele bochten later zijn race zag eindigen in de grindbak. Johann Zarco finishte hierdoor op de tweede plaats, Dani Pedrosa maakte het podium compleet.

Moto2 Le Mans: uitslag race

Franco Morbidelli heeft in Le Mans zijn vierde overwinning van het seizoen gerealiseerd. De Estrella Galicia 0.0 Marc VDS Moto2 coureur finishte bijna twee seconden voor Francesco Bagnaia. Thomas Luthi maakte het podium compleet.

Moto3 Le Mans: uitslag race

Hij had zich slechts op de achtste plaats gekwalificeerd, maar Joan Mir in Le Mans zijn derde overwinning van het seizoen gerealiseerd. De Leopard Racing Moto3 coureur finishte de race, die vanwege een incident in de tweede ronde tot 16 ronden was ingekort, vier seconden voor Aron Canet. Bo Bendsneyder finishte op de negende plaats.