Zoeken

MotoGP wintertest Phillip Island: Maverick Vinales opnieuw dominant

Yamaha's nieuwe wonderkind Maverick Finales heeft 't in Australië opnieuw geflikt. De voormalig Moto3 wereldkampioen heeft ook tijdens de wintertest op Phillip Island de snelste tijd op de klokken gezet.

Bliksembezoek Vinales en Rossi aan Thailand en Vietnam

Movistar Yamaha MotoGP coureurs Maverick Finales en Valentino Rossi hebben hun pre-season mediatour in Azië afgerond met een bezoek aan Thailand en Vietnam. De promotionele tour was opgezet om de relatie tussen het MotoGP team, de Yamaha dealers en distributeurs en de Aziatische fans kracht bij te zetten.

Honda lanceert MotoGP team in Indonesie

Na eerder deze week de eerste wintertest in Sepang te hebben volbracht hebben Dani Pedrosa en Marc Marquez vandaag in Indonesië ten overstaan van de (inter)nationale pers de 2017 Repsol Honda onthuld. De presentatie vond plaats in de Jakarta International Expo (JIExpo) in het centrum van de Indonesische hoofdstad.

Tito Rabat succesvol geopereerd in Barcelona

Tito Rabat is in het Hospital Universitario Dexeus in Barcelona succesvol onder het mes geweest. De Team Estrella Galicia 0.0 Marc VDS coureur was aan het eind van de tweede testdag in Sepang in bocht 11 keihard onderuit gegaan, waardoor de training zelfs korte tijd werd stilgelegd.

MotoGP wintertest Sepang: Iannone imponeert dag 2

Andrea Iannone heeft de tweede dag van de driedaagse MotoGP wintertest in Sepang de snelste tijd op de klokken gezet. De Team Suzuki Ecstar coureur reed in zijn laatste run een tijd van 1’59.452 en was daarmee viertiende seconde sneller dan Maverick Vinales.