Zoeken

MotoGP Texas: uitslag race

Marc Marquez heeft in Texas zijn ongeslagen reeks op Amerikaanse bodem voortgezet. De Repsol Honda coureur finishte de race drie seconden voor Valentino Rossi, de dankzij de crash van Maverick Vinales nu aan de leiding in het kampioenschap gaat. Dani Pedrosa maakte de eerste startrij compleet.

MotoGP Texas: vijfde pole op rij voor Marquez

Voor het vijfde jaar op rij heeft Marc Marquez zich in Texas op de pole position gekwalificeerd. De regerend MotoGP wereldkampioen reed in zijn laatste ronde in Q2 een tijd van 2’02.741 en was daarmee 13 honderdste seconde sneller dan Maverick Vinales. Op bijna een seconde maakte Valentino Rossi de eerste startrij compleet.

MotoGP Texas: Marquez topt dag 1

Marc Marquez heeft de eerste dag op het COTA circuit in Austin, Texas de snelste tijd op de klokken gezet. De regerend wereldkampioen reed in de laatste minuten van FP2 een tijd van 2’04.061 en was daarmee drietiende seconde sneller dan Johann Marco. Maverick Finales maakte de voorlopige eerste startrij compleet.

Rossi: wintertraining was voor mij een ramp

Tijdens de wintertrainingen hield Valentino Rossi zich op de vlakte, maar na afloop van de Argentijnse Grand Prix heeft de 9-voudig wereldkampioen openheid van zaken gegeven. Volgens Rossi was de voorbereiding op het nieuwe seizoen een regelrechte ramp.

MotoGP Argentiniƫ, uitslag race

Maverick Finales heeft de MotoGP race van Argentinië op overtuigende wijze gewonnen en is daarmee de eerste Yamaha coureur sinds Wayne Rainey in 1990 die de eerste twee wedstrijden van het seizoen op naam heeft geschreven. Valentino Rossi en Cal Crutchlow maakten het podium compleet.