Zoeken

Column: keerpunt

Hebben we een keerpunt bereikt? Zijn we, na ergens een piek halverwege het vorige decennium, na de crisis wijs geworden en bij zinnen gekomen?

Flat tracken in Faak

Nadat Ed zich in Engeland bij Dirt Quake zo enorm vermaakt heeft, sta ik direct te springen als ik een telefoontje krijg van Harley-Davidson om een vergelijkbaar feest mee te maken tijdens de European Bike Week. Dat is alleen maar het grootste Harleytreffen buiten Sturgis, dus wat kan er misgaan? Welnu….

Erik's Column: schade import

Roep mijn naam bij elke willekeurige motorzaak en je zal een mening horen. TIP: laat tijdens het gesprek met de verkoper mijn naam eens vallen en wacht de reactie af. Bij de ene zal je meteen de zaak uit gezet worden terwijl een ander bedrijf vol lof zal zijn. Als je dat als motorkeurmeester bereikt hebt weet je dat je geslaagd bent.

Verslag EICMA 2017

De persconferenties van de grote merken waren voor liefhebbers online te volgen en direct downloadbaar voor de motorbladen. Je zult gemerkt hebben dat we er bij Motorfreaks als de kippen bij waren om je dit nieuws zo snel mogelijk te brengen. Maar er was meer nieuws te bespeuren op de Eicma. Motorfreaks speurde de beurs af en liet geen stand ongemerkt passeren. Hier is wat je nog niet op Motorfreaks vond…

Nader bekeken: Royal Enfield Twins

De 75e editie van de EICMA in Milaan zag het langverwachte debuut van niet één, maar zelfs twee compleet nieuwe 650cc Paralleltwin Royal Enfields: de retro gestylde INT roadster en de Continental GT café racer die als éénzitter en tweezitter leverbaar wordt.