Zoeken

Eerbetoon Angel Nieto

De Spaanse 13-voudig wereldkampioen Angel Nieto, ook wel de King of the Tiddlers genoemd, is op 3 augustus bezweken aan de gevolgen van een verkeersongeval een week eerder, terwijl hij met een quad op het vakantie-eiland Ibiza reed. Nieto werd 70 jaar.

Column: De garage van Eef is weg

De garage van Eef is weg. Dat wist ik al enkele dagen, ik reed er onlans voorbij en zag dat. Maar ik realiseerde het me pas echt toen ik naar huis reed op een Triumph Thruxton en wat voor me uit zat te mijmeren. Te genieten vooral, want ik had al snel bedacht dat dit zo ongeveer de samenvatting is van het motorrijden van vandaag de dag.

Dirt Quake: Zwarte Cross voor Flat track racen

Sinds het prille begin is Harley-Davidson verbonden met de racerij, weet Steve van Harley-Davidson UK ons te vertellen als we bij de Adrian Flux Arena in King’s Lynn zijn gearriveerd voor de zesde editie van Dirt Quake, een Flat track event dat wat raceklassen betreft een hoog Zwarte Cross gehalte heeft. Hier mogen wij morgen aantreden in de Harley-Davidson klasse op een Street Rod, maar als vlak voor m’n ogen in de avondrace drie motoren in de eerste bocht keihard tegen de boarding gaan begin ik serieus te twijfelen of dit wel zo’n goed idee is geweest.

Eriks Column: Gestolen

Op 6-6-2017 zijn er twee motoren bij mij uit de garage gestolen. Een Yamaha WR400 kenteken: MZ-16-RK met framenummer: JYACH04W0XA004134 en een WR426 kenteken: MG-JN-64 met framenummer: JYACJ02W000006408. De laatste motorfiets was niet van mij maar van een vriendin die hier de motor had gestald.

60 jaar Harley-Davidson Sportster

Harley-Davidson’s Sportster is maar liefst 60 jaar onafgebroken in productie. Een ongekende mijlpaal, zeker als je bedenkt hoe hard de wereld is veranderd sinds z’n introductie in 1057.