Zoeken

Erik's Column: de meest betrouwbare motor ter wereld

Nou nou, dat is misschien iets teveel van het goede maar een Honda VFR is wel een erg betrouwbare motorfiets als we puur naar de techniek kijken. Ik heb er eens eentje, na 6 jaar in de tuin te hebben gestaan, opgehaald.

Verslag motocross beginnerscursus Motorcursussen.nl

Bij de een wordt het met de paplepel ingegoten, maar voor wie dat geluk niet heeft gehad biedt motorcursussen.nl uitkomst. Vincent ging voor ons op pad om z'n vaardigheden op motocross gebied bij te schaven. 

Nader bekeken: Hesketh Valiant Supercharged

Na drie jaar geleden Hesketh een nieuw leven in te hebben geblazen met de gelimiteerde 24 is de Britse ondernemer Paul Sleeman dit jaar een flinke stap verder gegaan. Op de Britse London Motorcycle Show debuteerde de Hesketh Valiant Supercharged, een 250 pk versie van die 24 V-Twin.

Verslag Mertens Racing School

Circuittrainingen zijn er in veel, heel veel soorten en maten. Sommige daarvan ken je al, andere misschien nog niet. Nee, ongetwijfeld zelfs. Want net als circuitdagen worden ook trainingen wereldwijd aangeboden op uiteenlopende niveaus. Wij togen naar België voor de Stephane Mertens School.

Harley-Davidson Battle of the Kings

Voor het derde jaar op rij organiseert Harley-Davidson de Battle of the Kings, de grootste custombuild competitie tussen dealers in Europa. In totaal strijden er dit jaar 191 dealers om de kroon.