Zoeken

Verslag Mertens Racing School

Circuittrainingen zijn er in veel, heel veel soorten en maten. Sommige daarvan ken je al, andere misschien nog niet. Nee, ongetwijfeld zelfs. Want net als circuitdagen worden ook trainingen wereldwijd aangeboden op uiteenlopende niveaus. Wij togen naar België voor de Stephane Mertens School.

Harley-Davidson Battle of the Kings

Voor het derde jaar op rij organiseert Harley-Davidson de Battle of the Kings, de grootste custombuild competitie tussen dealers in Europa. In totaal strijden er dit jaar 191 dealers om de kroon.

Republic Moto: een preview

De feestelijke opening wordt nog aangekondigd, maar intussen zijn in Rotterdam wel al de deuren geopend bij Republic Moto. Wij namen alvast een kijkje tijdens een sneak preview.

Erik's column: dealer vangt bot

De goeden moeten onder de kwaden lijden, luid het spreekwoord. Echter, de goeden bijten tegenwoordig wel steeds meer van zich af. Dat particulieren mij regelmatig mailen of bellen om hun verhaal te doen is al gewoon geworden maar dat motorzaken dat ook doen is een nieuwe trend.

Interview Giovanni Castiglioni

Op 18 november kondigde Giovanni Castiglioni aan een deel van MV Agusta aan een investeringsgroep met de naam Black Ocean Group te hebben verkocht. In MV’s hoofdkantoor in Schiranna vroeg Alan Cathcart Castiglioni het hemd van het lijf over de nieuwe deal.