Zoeken

Verslag EICMA 2017

De persconferenties van de grote merken waren voor liefhebbers online te volgen en direct downloadbaar voor de motorbladen. Je zult gemerkt hebben dat we er bij Motorfreaks als de kippen bij waren om je dit nieuws zo snel mogelijk te brengen. Maar er was meer nieuws te bespeuren op de Eicma. Motorfreaks speurde de beurs af en liet geen stand ongemerkt passeren. Hier is wat je nog niet op Motorfreaks vond…

Nader bekeken: Royal Enfield Twins

De 75e editie van de EICMA in Milaan zag het langverwachte debuut van niet één, maar zelfs twee compleet nieuwe 650cc Paralleltwin Royal Enfields: de retro gestylde INT roadster en de Continental GT café racer die als éénzitter en tweezitter leverbaar wordt.

Nader bekeken: Kawasaki Ninja H2 SX

Drie jaar na de onthulling van de Ninja H2 – en nog veel extremere H2R – heeft Kawasaki de nu al legendarische eenliter supercharger met een Sport Tour model uitgebreid. De Ninja H2 SX, die ook als Ninja H2 SX SE model leverbaar wordt, zal volgens Kawasaki je toerervaring voor altijd gaan veranderen.

Nader bekeken: Triumph 2018 Tiger

Voor 2018 pakt Triumph haar Tigers flink aan. Zowel de 800 als de 1200 krijgen een stevige makeover. We kijken eens wat er allemaal veranderd is.

Nader bekeken: Honda 2018 CB1000R

Tien jaar na de lancering van de CB1000R heeft Honda haar sportieve naked grondig vernieuwd. De 2018 CB1000R heeft volgens Honda op een elegante manier meer (vermogen) met minder (gewicht) gecombineerd, maar Big Red heeft veel meer dan alleen dat gedaan.