Zoeken

Milou van Leeuwen back on track in R3 Cup

Het is een tijdje stil geweest rond de enige racende dame in de Yamaha R3 Cup, maar voor het eerst sinds haar crash op de Nürburgring is Milou van Leeuwen weer in actie geweest. En dat meteen twee weekenden op rij.

Herlings, Coldenhoff en Bogers TeamNL tijdens MXoN

Het ijzersterke trio Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers vormen net als vorig jaar het Nederlandse team tijdens de Motocross of Nations (MXoN).

BMW sterk in Ulster Grand Prix

Het uitgebreide verslag van de Ulster Grand Prix zal moeten wachten totdat we weer in den lande zijn, maar we willen alvast wel verklappen dat BMW goede zaken in de snelste roadrace ter wereld heeft gedaan.

13 augustus 6 uur van Francorchamps

Nog geen plannen voor dit weekend? Het waanzinnig gave circuit van Spa-Francorchamps is toneel voor de 6 uren van Francorchamps, een racing for fun wedstrijd die een steeds serieuzer karakter aan het krijgen is.

Josh Brookes vervangt John McGuinness in Classic TT

Josh Brookes krijgt het nog druk de komende Classic TT. Naast de recent aangekondigde parade lap op de Norton Rotary racer heeft de 34-jarige Australiër in Team Winfield de plaats ingenomen van de nog steeds geblesseerde John McGuinness op de Paton 500 in de Senior Classic TT.