Zoeken

Michael Dunlop tekent voor Bennetts Suzuki

Zijn grootste successen heeft hij met BMW behaald, maar Michael Dunlop is voor komend jaar een nieuwe uitdaging aangegaan. De 13-voudig TT winnaar heeft de switch gemaakt naar Bennetts Suzuki met de nieuwe GSX-R1000.

13-jarige Loran Faber test met de grote jongens

Afgelopen weekend heeft het Dutch Racing Team met Loran Faber in het zadel de eerste test met een goed gevoel afgesloten. Op het Ricardo Tormo Circuit in Valencia vond de test plaats met de Honda Moto3 machine waarmee Faber dit seizoen in het Junior Moto3 wereldkampioenschap debuteert.

KTM lanceert Junior SX Challenge

Na de nieuwe opstartklasse begin dit jaar te hebben aangekondigd heeft KTM nu bekend gemaakt dat de Junior SX Challenge definitief doorgaat. De inschrijving is open tot eind deze maand.

Guy Martin & John McGuinness: Honda DreamTeam Isle of Man TT

Guy Martin keert dit jaar terug naar de Isle of Man TT. En niet bij het eerste de beste team: de meest spraakmakende coureur uit het veld heeft getekend voor Honda Racing als teamgenoot van John McGuinness.

Norton met 2 rijders naar Isle of Man TT

Norton neemt dit jaar met een twee-mans team deel aan in Isle of Man TT. Naast David Johnson heeft het Britse merk 2015 British Superbike kampioen Josh Brookes gecontracteerd.