Zoeken

Staat Ben Spies voor zijn comeback?

Met een post op Instagram, waarin hij zinspeelt op een comeback, heeft vijfvoudig AMA en WK Superbike wereldkampioen Ben Spies de geruchtenmolen op volle toeren gezet. De voormalig Yamaha MotoGP coureur wordt door verschillende media met de MotoAmerica in verbinding gebracht.

Succes Signs hoofdsponsor Mirjam Pol Dakar 2018

De terugkeer naar de Dakar rally begint voor Mirjam Pol steeds meer vorm te krijgen. De 34-jarige motorrijdster uit Borne heeft Succes Signs als hoofdsponsor voor haar avontuur gestrikt.

Lake Torrent: nieuw circuit in Noord-Ierland

Het Circuit of Wales mag dan zijn geflopt, maar dat wil niet zeggen dat daarmee de droom voor een nieuw Brits circuit voorbij is. Privé projectontwikkelaar Manna Developments heeft namelijk een plan gelanceerd voor een circuit in het Noord-Ierse Coalisland. Het circuit zou in 2019 in gebruik kunnen worden genomen.

Dean Harrison wint Superbike Classic TT

Bruce Anstey reed maar liefst twee keer een nieuw ronderecord, maar dat weerhield de 27-jarige Dean Harrison er niet van in de afsluitende race van de 2017 Classic TT, de Superbike Classic TT, in een nieuw racerecord met een voorsprong van zestien seconden met de winst naar huis te gaan.

Michael Rutter wint Junior Classic TT

Michael Rutter heeft op sportieve wijze revanche genomen in de Classic TT. De 45-jarige Brit, wiens tweede plaats in de Lightweight Classic TT gisteren werd geschrapt, won de Junior Classic TT die tot drie ronden was ingekort.