Zoeken

Ian Hutchinson favoriet in Supersport TT

Nog een kleine anderhalve maand tot de 2017 Isle of Man TT. In de Supersport 600cc klasse komen dit jaar meer coureurs dan in de andere klassen aan de start, ten opzichte van de 1000cc motoren is de startopstelling van de twintig topcoureurs aangepast. Topfavoriet is Ian Hutchinson.

GMT94 Yamaha wint 24 uur Le Mans

Voor het eerst sinds 2009 heeft Yamaha de 24 uur van Le Mans op naam geschreven. Het GMT94 Team had na 24 uur twintig seconden voorsprong op het officiële YART Yamaha fabrieksteam. Team SRC Kawasaki maakte het podium compleet.

Gastoptreden Scott Redding Supermoto Asfalt Challenge Assen

Op zondag 2 april werd het SOBW-seizoen geopend op de TT Junior Track in Assen. In de Supermoto Asfalt Challenge was er een gastoptreden van niemand minder dan Scott Redding. De Brit die normaal gesproken actief is in de MotoGP voor het Pramac Racing Team had nog een gaatje in zijn agenda en vond het een goed idee om een weekend lang bij de SOBW mee te rijden.

Haslam rijdt 8 uren Suzuka voor Team Green

British Superbike coureur en 2016 BSB runner-up Leon Haslam zal de komende zomer opnieuw deelnemen aan de prestigieuze 8 uren van Suzuka in Kawasaki’s officiële fabrieksteam “Team Green”.

Alex Cudlin naar SERT voor 24 uurs Le Mans

Alex Cudlin heeft getekend voor het Suzuki Endurance Racing Team (SERT), zo heeft Suzuki Moto France aangekondigd. De 30-jarige Australiër vervangt Anthony Delhane, die eerder deze maand aan de verwondingen van een crash in een wintertest is bezweken.