Zoeken

Workshop Damen Leathers en Shoei Helmets voor Molenaar NSF100 coureurs

Op zaterdag 18 maart kregen de coureurs een rondleiding door het atelier en uitleg over het gebruik en onderhoud van de door Damen beschikbaar gestelde, vernieuwde race outfits.

McGuinness met Jackson Racing in zee voor Supersport TT

Voor het derde jaar op rij is John McGuinness met Jackson Racing in zee gegaan. De 23-voudig TT winnaar rijdt voor het in Preston gevestigde team in de Supersport TT op de CBR600RR.

Bridgestone terug in wegrace motorsport

Bridgestone keert terug naar de wegrace motorsport. ’s Werelds grootste banden- en rubberbedrijf zal racebanden gaan leveren aan twee teams in de prestigieuze FIM Endurance World Championship Series (EWC).

Michael Dunlop met McAdoo Kawasaki in zee voor Leightweight TT

Michael Dunlop staat dit jaar ook aan de start van de Leightweight TT. De 13-voudig TT winnaar heeft hiertoe een deal gesloten met het McAdoo Kawasaki/Gortreagh Printing Team en MSS Performance.

Isle of Man TT groeit in populariteit

Road Racing, en dan met name de Isle of Man TT, geniet een groeiende populariteit. Bijna 30 miljoen mensen hebben wereldwijd de TT races van afgelopen jaar gezien, volgens recent onafhankelijk onderzoek en analyse door Kantar Media, een toonaangevend bedrijf op het gebied van kijkcijfers.