Zoeken

Jackson Racing met Josh Brookes en Dan Kneen in Supersport TT

In het programmaboekje staan de namen van John McGuinness en Lee Johnston nog vermeld, maar het Jackson Racing Team staat dit jaar met Josh Brookes en Dan Kneen aan de start van de Supersport TT.

GMT94 wint 8 uren van Oschersleben

Yamaha heeft een hattrick gescoord in 8 uren van Oschersleben. De derde wedstrijd van het WK Endurance werd gewonnen door GMT94, dat na 8 uur racen 30 seconden voorsprong op #7 YART Yamaha had. MACO RACING Team maakte op drie ronden afstand het Yamaha podium compleet.

McGuinness overweldigd door steunbetuigingen

Een week geleden ging het serieus mis voor John McGuinness tijdens de training voor de North West 200. Hoewel McPils baalt als een stekker de TT dit jaar te moeten missen is hij overweldigd door de liefde en steun die hij van iedereen heef gekregen.

Josh Brookes rijdt Leightweight TT voor KMR Kawasaki

Naast de RST Superbike en PokerStars Senior TT voor Norton zal voormalig WK Superbike coureur Josh Brooks dit jaar ook aan de start verschijnen van de Bennetts Leightweight TT. De Australiër zal in die klasse gaan rijden voor Ryan Farquhar’s IEG/KMR Kawasaki Team.

North West 200: Glen Irwin wint tweede Superbike race

Glenn Irwin heeft het hoogtepunt van de North West 200, de afsluitende tweede Superbike race, op naam geschreven. De Be Wiser Ducati Racing coureur wist na 7 ronden favoriet Alastair Seeley met een miniem verschil van minder dan tweetiende seconde te verslaan. Seeley bleef op zijn beurt teamgenoot Ian Hutchinson een halve seconde voor.