Zoeken

Lake Torrent: nieuw circuit in Noord-Ierland

Het Circuit of Wales mag dan zijn geflopt, maar dat wil niet zeggen dat daarmee de droom voor een nieuw Brits circuit voorbij is. Privé projectontwikkelaar Manna Developments heeft namelijk een plan gelanceerd voor een circuit in het Noord-Ierse Coalisland. Het circuit zou in 2019 in gebruik kunnen worden genomen.

Dean Harrison wint Superbike Classic TT

Bruce Anstey reed maar liefst twee keer een nieuw ronderecord, maar dat weerhield de 27-jarige Dean Harrison er niet van in de afsluitende race van de 2017 Classic TT, de Superbike Classic TT, in een nieuw racerecord met een voorsprong van zestien seconden met de winst naar huis te gaan.

Michael Rutter wint Junior Classic TT

Michael Rutter heeft op sportieve wijze revanche genomen in de Classic TT. De 45-jarige Brit, wiens tweede plaats in de Lightweight Classic TT gisteren werd geschrapt, won de Junior Classic TT die tot drie ronden was ingekort.

Bruce Anstey breekt alle records in Lightweight Classic TT

Voor het tweede jaar op rij heeft Bruce Anstey de Lightweight Classic TT, de tweede race van de 2017 Classic TT, op naam geschreven en daarbij flink wat records aan flarden gereden.

Josh Brookes wint Senior Classic TT

Josh Brookes heeft tijdens de Senior race van de Classic TT de eer van het Winfield Paton Team hooggehouden. De Australiër, die in het team de plek van de nog steeds geblesseerde John McGuinness in had genomen, finishte de Senior vierendertig seconden voor Jamie Coward. William Dunlop maakte het podium compleet.