Zoeken

GMT94 Yamaha wint 8 uren Slovakia Ring

GMT 94 heeft de allereerste editie van de 8 uren van Slowakije op naam geschreven. Het Franse endurance team met als rijders David Checa, Niccolo Canepa en Mike di Meglio hadden na 8 uur racen een ronde voorsprong op het Suzuki Endurance Racing Team. Honda Racing Endurance maakte het podium compleet.

Norton wint Motul Team Award 2017 IOMTT

Het podium was nog buiten het bereik, maar Norton heeft de 2017 Isle of Man TT wel een prestigieuze Award in de wacht gesleept. De Britse motorfabrikant kreeg de Motul Team Award toegekend.

2017 IOMTT: Michael Dunlop wint Senior TT

Voor het tweede jaar op rij heeft Michael Dunlop het hoogtepunt van de Isle of Man TT, de Senior TT, op naam geschreven. De Bennetts Suzuki coureur finishte de herstartte 4-ronden race, die vanwege een crash van Ian Hutchinson was stilgelegd, meer dan tien seconden voor Peter Hickman. Dean Harrison maakte het podium compleet.

2017 IOMTT: Birchalls winnen ook tweede zijspan TT

Ben en Tom Birchall hebben ook de tweede zijspanrace van de 2017 Isle of Man TT gedomineerd. De twee broers finishten de drie ronden lange race over de Mountain Course bijna een halve minuut voor het duo John Holden en Lee Cain. Conrad Harrison en Andrew Wikle sleepten de derde en laatste podiumplaats in de wacht.

2017 IOMTT: Bruce Anstey wint TT Zero

Voor het tweede jaar op rij heeft Bruce Anstey TT Zero, de race over 1 ronde voor elektrisch aangedreven motoren, op naam geschreven. De 48-jarige Kiwi legde het 37,73 mijl lange TT parkoers op de 2017 Mugen Shinden af in een gemiddelde snelheid van 117.710 mijl per uur en was daarmee ruim 40 seconden sneller dan teamgenoot Guy Martin. Daley Mathison maakte het podium compleet.