Zoeken

Snuffeltest: Honda GL1800 Gold Wing

Met als achtergrond het indrukwekkende havengebied van Antwerpen geeft Honda ons de kans voor een ‘snuffelstage’ met enkele nieuwe modellen. Nieuws- en leergierig als we zijn, grijpen we deze kans met beide handen om eindelijk eens kennis te maken met de nieuwe 2018 Gold Wing. Het zou eens tijd worden.

Test: Harley-Davidson Fat Boy

Zoals een Fat Boy is er maar één: een échte Fat Boy. Dat het Harley dan toch lukt het ding volledig overhoop te gooien zónder de essentie kwijt te raken is eh... eigenlijk best wel heel erg verbluffend.

Test: Kawasaki Ninja 400

Hoe zeer ik m’n stinkende best ook doe en zeer in m’n hoofd in de uitsparing van de nieuwe tank leg, meer dan 187 km/u op de klok zit er vandaag op deze lange rechte weg richting het circuit van Motorland Aragon met de nieuwe Ninja 400 niet in en dat is slechts een fractie harder dan bijna zes jaar geleden met de Ninja 300 op de Duitse Autobahn. Maar dat is meteen het enige waar Kawa’s kleintje Supersport voor het A2 rijbewijs niet een riante stap vooruit heeft gezet.

Test: Harley-Davidson Softail Slim

Alle motoren zijn gelijk. Maar sommige motoren zijn meer gelijk dan andere. En Harley is misschien wel het meest gelijk van allemaal. Dat lukt je zomaar niet, daar moet je wel wat voor doen...

Test: Bridgestone T31

Waar tien jaar geleden bij alle fabrikanten de focus nog volledig op supersport lag – en dientengevolge banden zo sportief mogelijk moesten zijn, gaat tegenwoordig bij veel bandenmerken juist meer aandacht naar het Tour-Sport segment uit. Zo ook Bridgestone, dat haar gamma in dat segment heeft uitgebreid met de T31, voor sportieve motorrijders die ook nog wel eens op vakantie gaan.