Zoeken

20 augustus 15e Kyro Verstraeten Memorialrit

Nog geen plannen voor aanstaande zondag? Het bestuur van de voormalige supportersclub “Kyro Verstraeten” organiseert dan voor de vijftiende keer de jaarlijkse Kyro Verstraeten Memorialrit.

Stuntvrouw verongelukt bij opnames Deathpool 2

Bij de opnames van Deathpool 2 in het Canadese Vancouver is de New Yorkse stuntvrouw Joi SJ Harris om het leven gekomen. De stuntvrouw, die voor het eerst aan opnames voor een film meedeed, verloor de controle over de motor en crashte door een ruit.

Baume & Mercier en Indian Motorcycle kondigen samenwerking aan

Baume & Mercier, een groot Zwitsers luxe horlogemerk, onderdeel van de Richemont Group en Amerika’s oudste motormerk Indian hebben vandaag een exclusieve samenwerking aangekondigd.

GIVI X.21: systeemhelm met jethelm certificering

Systeemhelmen zijn retepopulair en dus springen steeds meer fabrikanten in op deze markt. Zo ook GIVI, dat met de X.21 een flip-up helm op de markt heeft gezet die zowel als jethelm en als integraalhelm is gecertificeerd.

Triumph gaat samenwerken met Bajaj

Bajaj begint steeds meer voet aan wal te krijgen in het Europese motorsegment. Na eerst bijna de helft van de aandelen van KTM te hebben ingelijfd is de Indiase gigant nu ook een partnerschap met het Britse Triumph aangegaan.