Zoeken

Ducati XDiavel Thirverval: Krugger op z'n best

Na twee eerdere pogingen door Roland Sands en het eigen Ducati Design Center heeft onze Zuiderbuur Fred Krugger zich mogen uitleven op de XDiavel. Het eindresultaat, Thiverval genoemd, wordt op 1 julie om exact 11:00 uur worden gepresenteerd in de Lifestyle Village op de Bikers’ Classics in Spa-Francorchamps.

Ducati V4 superbike gespot

Na de aankondiging van Ducati’s CEO enkele maanden geleden is de ophanden zijnde nieuwe Ducati V4 door onze Britse collega’s van MCN tijdens testwerkzaamheden in het wild gespot. Het geeft ons een idee van hoe Ducati’s eerste V4 sinds de Desmosedici D16RR eruit zal komen te zien.

Harley roept Touring modellen terug

In het bezit van een van de nieuwe Harley Touring modellen. Dan mag je even lang bij de dealer, een slangklem bij de oliekoeler kan namelijk mogelijk niet goed zijn bevestigd.

Moto Guzzi roept V7 III en V9 terug

Moto Guzzi heeft een terugroepactie uitgeschreven voor de derde generatie V7 en de V9. De voorremleidingen bij de ABS-unit kunnen beschadigd raken, waardoor de remdruk kan wegvallen.

Draggin Drayko Drift: superveilige motorjeans

Tien jaar geleden was het nog ondenkbaar, maar tegenwoordig richten steeds meer fabrikanten zich op motorjeans. Zo ook Draggin, dat met de Drayko Drift een stijlvolle én veilige spijkerbroek op de markt heeft gezet.