Zoeken

A12 Gouwe Aquaduct in 2016 gevaarlijkste stuk snelweg

De A12 Utrecht richting Den Haag bij Gouda, vlak voor het Gouwe Aquaduct was afgelopen jaar het gevaarlijkste stuk snelweg van Nederland. Op het traject gebeurden vorig jaar maar liefst 97 ongelukken, ofwel bijna twee elke week.

Mr. TT Jaap Timmer overleden

Jaap Timmer, beter bekend als Mister TT, is overleden. Na een kort ziekbed is hij woensdag op 77-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Witten.

Motorexamens opnieuw in de plus

De motorbranche kruipt langzaam maar zeker uit het dal. Niet alleen staan de nieuwverkopen al enkele jaren op rij in de plus, ook het aantal rijexamens groeit gestaag, zo blijkt uit een analyse van CBR-gegevens door de BOVAG.

Arie Molenaar Motors KTM dealer

Goed nieuws voor KTM fans in het midden van het land. KTM Sportmotorcycle Nederland heeft z’n dealernetwerk namelijk in IJsselstein uitgebreid. Vanaf heden is Arie Molenaar Motors onderdeel opgenomen in de KTM Orange Family.

Indian lanceert Roadmaster Classic

Indian heeft zijn gamma uitgebreid met de Roadmaster Classic, een cruiser die volgens de Amerikanen is ontworpen om de geneugten van toeren door een uitgestrekt gebied terug te brengen.