Zoeken

SHOEI VFX-WR: innovatieve crosshelm

SHOEI heeft z’n VFX-serie offroad helmen naar een hoger plan getild. Met de nieuwe VFX-WR beweren de Japanners de grenzen van evolutie opnieuw verlegd, onder andere door toepassing van een Motion Energy Distribution System (M.E.D.S.) binnenschaal.

Metzeler breidt Racetec RR uit met 18" maten

Classic racing is flink in populariteit aan het groeien, en daarmee dus ook de vraag naar banden voor oude fietsen. Metzeler heeft daar op ingespeeld en de range van de Racetec RR uitgebreid nieuwe 18 inch afmetingen in K1 compound, speciaal ontwikkeld voor classic racing.

Triumph Street Triple S voor A2 rijbewijs leverbaar

Triumph heeft van de populaire Street Triple een lichtere versie voor het A2 rijbewijs gemaakt. De Street Triple S A2 zal al eind oktober leverbaar zijn voor het prijskaartje van net iets meer dan 10 duizend euro.

BMW maakt prijs G310GS bekend

Hoe ‘ie rijdt weten we eind van de week alles van, maar BMW heeft nu al de prijs van de nieuwe G310GS bekend gemaakt. Het kleintje GS gaat vanaf 7 oktober bij de BMW dealer over de toonbank voor een prijs vanaf € 6.894,00.

Is dit de nieuwe Gold Wing?

In de Verenigde Staten heeft Honda een nieuwe teaser video van een ‘belangrijk 2018 model’ online gezet. Hoewel met een woord over het nieuwe model wordt gerept is de kans wel heel erg groot dat het om een nieuwe Gold Wing gaat.