Zoeken

Moto Guzzi Eagle Days: voordeel op een nieuwe Guzzi

In Mandello del Lario zijn ze een beetje gas aan het geven. Wie in de periode van 1 april tot en met 31 mei, die bij de Guzzi-dealer tot 'Moto Guzzi Eagle Days' is gedoopt, één van de 'Made in Mandello del Lario' modellen aanschaft kan rekenen op voordeel op accessoires.

Sarolea maakt debuut op Le Mans met Dunlop

Saroléa maakt dit jaar z'n opwachting tijdens de 24 uur van Le Mans. De Belgische fabrikant van elektrische racers is door de organisator van de prestigieuze motorrace ACO uitgenodigd om enkele demonstratierondjes te rijden met de Saroléa SP7, die sinds kort met Dunlop schoeisel is uitgerust.

Binnenkort: introductie Kawasaki Ninja 400

Zes jaar na de introductie van de Ninja 300 heeft Kawasaki haar kleintje Supersport voor het A2 rijbewijs naar 400cc opgewaardeerd. Terwijl op het grote circuit van Motorland Aragon de Ninja 400 z'n debuut maakte tijdens de eerste ronde van het WK Supersport 300 knalden wij met de fiets over het naastgelegen kartcircuit.

Binnenkort: introductie Kawasaki Z900RS Cafe

Een Z900RS, maar dan met bijpassend retro-klassiek bikini racekuipje, een ander stuur en een ander zadel, dat is in een notendop de nieuwe Kawasaki Z900RS Café. Of doe je de motor daarmee te kort? In de kleine tweehonderd kilometer vanuit Catalunya naar Aragon heeft de fiets zijn we gezwicht voor de charmes van deze über-retro Café.

Rizoma ontwikkelt accessoirelijn voor 2018 Harley Softails

De door Harley-Davidson aangekondigde 100 nieuwe modellen zijn bij Rizoma niet aan dovemansoren gericht geweest. De Italiaanse accessoire specialist heeft een nieuwe serie accessoires ontwikkeld voor wat Harley als de volgende generatie Customs definieert.