Zoeken

Volkswagen overweegt verkoop Ducati

Volkswagen overweegt volgens Reuters Ducati te verkopen. Volgens twee bronnen zou Volkswagen de verkoop overwegen vanwege de kosten die zijn gemoeid met dieselgate.

Stylmartin IMPACT PRO; speciale Trial laars

Met het uitgebreide gamma aan lifestyle boots die de afgelopen jaren zijn gelanceerd zou je haast vergeten dat bij Stylmartin nog steeds ook crosslaarzen worden gemaakt. De nieuwste laars in dit segment is de IMPACT PRO, die speciaal voor Trialrijders is bedoeld.

Piaggio Group en Castrol sluiten mondiale overeenkomst

Castrol en de Piaggio Group hebben een meerjarige mondiale overeenkomst getekend voor de levering van smeermiddelen voor de gemotoriseerde tweewielers van de merken Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi en Gilera van de Italiaanse groep.

Stefan Pierer opnieuw verkozen tot president ACEM

Tijdens het Spring Congress in Berlijn is Stefan Pierer opnieuw verkozen tot president van de ACEM, de Europese associatie van motorfabrikanten. Pierer neemt daarmee op 1 juli 2017 het stokje over Stephan Schaller, president van BMW Motorrad, die vice-president van de ACEM wordt.

MIVV einddempers voor Kawasaki Z900

MIVV, de Italiaanse productent van aftermarket uitlaatsystemen, heeft niet een, maar drie verschillende einddempers ontwikkeld voor Kawasaki’s nieuwe Z900: DOUBLE GUN, SUONO en GP.