Zoeken

Hoeveel man krijg je op een motor?

Een eerste poging mislukte jammerlijk, maar leden van het Army Service Corps (ASC) in India hebben afgelopen weekend een nieuw wereldrecord gezet. 58 leden van het team met passende naam Tornadoes maakten gezamenlijk een ritje op één Royal Enfield.

Stylmartin Red Rebel: rebelse motorboots

Ze zeggen wel eens dat mode zich elke zeven jaar herhaalt, maar bij Stylmartin hebben ze d'r een flinke kolenschep bovenop gegaan. Op de EICMA in Milaan werden door de Italianen de nieuwe Red Rebel motorboots gepresenteerd, die als twee druppels water lijken op een 100-jaar oude schoen van moederbedrijf Antis.

Yamaha Motor wegrace aanbieding R6 en R1

Het liefst zouden ze het op elk circuit blauw van de motoren willen zien en om dat te stimuleren heeft Yamaha ook voor het komende seizoen weer een wegrace aanbieding voor de YZF-R1 en YZF-R6 bedacht.

Grote belangstelling voor Kawasaki News Show

Het gaat weekend van 25 en 26 november druk worden in het Nationaal Militair Museum in Soest. Meer dan 5.000 motorrijders hebben zich aangemeld voor de Kawasaki News Show, zo heeft het groene team in een persbericht bekend gemaakt.

Ducati Panigale V4 verkozen tot "Most Beautiful Bike of Show

We denken niet dat het iemand zal verbazen, de Ducati Panigale V4 is door het publiek van EICMA 2017 verkozen tot “Most Beautiful Bike of Show”. En niet zo’n beetje ook, bijna tweederde van de stemmen ging naar de nieuwe V4 Superbike uit Borgo Panigale.