Zoeken

Test: BMW R nineT Urban G/S

Je plant een reis van een paar honderd kilometer. Dan bedenk je dat je nog een motor nodig hebt. Wat kies je? Een Allroad ligt voor de hand, maar ja... beetje afgezaagd en er is nog zoveel meer. Iets totaal onverwachts dan? Het moet wel leuk blijven... uiteindelijk maken we een compromis met de R NineT G/S, of althans dat denken we. Hoe de motor niet voldoet aan onze verwachtingen lees je hieronder....

Test: Honda CRF250 Rally vs. Kawasaki Versys-X 300

De doorgewinterde motorrijder kijkt veelal laatdunkend tegen kleine (A2) motorfietsen aan, maar is dat wel terecht? Wij namen de proef op de som en stuurden een gemiddelde motorrijder op pad met de Honda CRF250 Rally en Kawasaki Versys-X 300.

Test: Aprilia Shiver 900

In het segment der naakte middenklasse fietsen is het inmiddels zo druk als een zaterdagmiddag op de Kalverstraat en de ontwikkeling staat niet bepaald stil. Deed je een jaar of wat geleden nog leuk mee met een ontkuipte 600 cc straatracer; tegenwoordig ligt de gemiddelde longinhoud rond de 800 kubieke centimeters en zijn naked's al lang geen slappe aftreksels van supersporters meer.

Test: Kawasaki Vulcan S in Rotterdam

Wie met de motor de stad in rijdt is gek, proberen we altijd te zeggen. De stad moet je mijden, dat is geen motorrijden. Maar is dat zo? Wat als we het nou voor de verandering eens wél doen?

Test: Piaggio Beverly 350 SportTouring

De meest geavanceerde en moderne motorscooter in z’n segment, dat claimt Piaggio van de Beverly familie. Motorfreaks ging met het topmodel van de range, de Beverly 350 SportTouring op pad om uit te zoeken of dat geen grootspraak is geweest.