Zoeken

Triumph roept Street Triple R en RS terug

Triumph heeft een terugroepactie uitgeschreven voor de 2018 Street Triple R en Street Triple RS. Er kan water komen in de linker stuurarmatuur, waardoor mogelijk de knipperlichten en verlichting kunnen uitvallen.

Toekomstmuziek: Raketbesturing van Bosch

In een recent persbericht heeft Bosch een tipje van de sluier opgelicht over wat ze aan het ontwikkelen zijn. Meest bizarre daarbij is wel een nieuw systeem dat met hogedrukjets een wegglijdend voorwiel moet voorkomen.

Aprilia RX50 en SX50: wie de jeugd heeft...

Brommers hebben bij Motorfreaks eigenlijk niets te zoeken, maar soms maken we graag een uitzondering. Zeker wanneer ze d'r zo begeerlijk uitzien als de nieuwe Aprilia RX50 en SX50. Bovendien, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, toch?

Husqvarna kondigt 2019 Enduro modellen aan

Het motorseizoen is voor de meesten dankzij de lange aanhoudende winter nog maar net begonnen, maar Husqvarna heeft al de complete lijn 2019 Enduro modellen aangekondigd. De nieuwe Enduro's zijn volgens de Oostenrijkers een hoogwaardige lijn van topklasse-machines die de pioniersgeest van het merk perfect vertegenwoordigen.

Sportpack voor Suzuki GSX-R1000

De tijd dat ze met bosjes tegelijkertijd over de toonbank gingen is voorbij, maar dat heeft ze bij Suzuki er niet van weerhouden een Sportpack te ontwikkelen voor de GSX‑R1000 en GSX-R1000R. Om het topmodel van Suzuki's Supersport familie een nog sportiever tintje te geven.