Zoeken

Yamaha Motor wegrace aanbieding R6 en R1

Het liefst zouden ze het op elk circuit blauw van de motoren willen zien en om dat te stimuleren heeft Yamaha ook voor het komende seizoen weer een wegrace aanbieding voor de YZF-R1 en YZF-R6 bedacht.

Ducati Panigale V4 verkozen tot "Most Beautiful Bike of Show

We denken niet dat het iemand zal verbazen, de Ducati Panigale V4 is door het publiek van EICMA 2017 verkozen tot “Most Beautiful Bike of Show”. En niet zo’n beetje ook, bijna tweederde van de stemmen ging naar de nieuwe V4 Superbike uit Borgo Panigale.

Arch Motorcycles wil Europa veroveren

Arch Motorcycle, het Amerikaanse motormerk van Keanu Reeves, heeft z’n zinnen op Europa gezet. De Europese distributie gaat voor rekening komen van het in Zwitserland gevestigde Suter, afgelopen week maakte het merk z’n debuut op de EICMA in Milaan.

Custom bouwers geven eigen visie op Z900RS

In de korte periode dat de Z900RS sinds z’n Lancering op de Tokyo Motor Show publiek is gemaakt is de vraag naar Kawasaki’s nieuwe Retro Sport klassieker ongekend. Op de EICMA in Milaan werd de meest gestelde vraag “komen d’r nog meer?” beantwoord met de Z900 RS Café, maar d’r kan nog veel meer…

Brough Superior lanceert twee nieuwe modellen

In 2013 maakte Brough Superior op de EICMA in Milaan z’n comeback met de SS100, een conceptmodel dat twee jaar later in productie werd genomen. Afgelopen week werden tijdens de 75e editie door het historische Britse merk twee nieuwe modellen onthuld.