Zoeken

Ducati vernieuwt Monster 821

Drie jaar na de lancering van de Monster 821 heeft Ducati de ‘kleine’ Testastetta Monster een eerste update gegeven. Naast dat de 821 cc V-Twin nu aan Euro4 voldoet heeft de watergekoelde naked nu dezelfde design-gimmicks gekregen als de Monster 1200 het afgelopen jaar.

Binnenkort: test prototype KTM 790 Duke

Het is een publiek geheim dat KTM komende maand op de EIMCA in Milaan de langverwachte 790 Duke zal gaan presenteren. Alan Cathcart reed onlangs al met het prototype van de 790 Duke, die door een fonkelnieuwe LC8c - waarbij de tweede c voor compact staat paralleltwin met 270° krukas.

Kawasaki kondigt Sport Tour Supercharger aan

Kawasaki gaat op de EICMA in Milaan een nieuw model presenteren dat van een Supercharger is voorzien. Volgens Team Green is de Supercharger technologie gebalanceerd op een nog sterker laagtoeren tot middengebied.

MV Agusta kondigt 2018 F4 RC aan

Na recent de in samenwerking met Lewis Hamilton ontworpen F4 LH44 te hebben gepresenteerd heeft MV Agusta nu ook de 2018 versie van de F4 RC aangekondigd. Net als afgelopen jaar zal ook nu de 212 pk sterke F4 in een beperkte oplage van slechts 250 stuks worden geproduceerd.

Binnenkort: eerste test 2018 Harley-Davidson Softail familie

Het grootste project dat we in de geschiedenis van het merk ooit hebben gedaan, zo omschrijft Harley-Davidson de compleet nieuwe Softail familie. Met vier van die modellen konden we kennismaken in de heuvels van Catalonië. Een uitgebreide test zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn.