Zoeken

Aprilia Dorsoduro en Shiver 900 bij de dealer

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe Aprilia Dorsoduro 900 en Shiver 900 zijn sinds kort bij de officiële Aprilia dealers te aanschouwen. Het mooie van de twee middenklassers uit Noale is niet alleen dat ze er Italiaans geil uitzien, maar bovendien dat ze zeer aantrekkelijk zijn geprijsd. En bij de dealer klaar voor een proefrit staan.

KTM verlaagt prijzen 690 Duke en 690 Duke R

Een rauwe en radicale super single die een icoon is in het extreme Naked Bike segment, zo omschrijft KTM de 690 Duke, terwijl de 690 Duke R als de ultieme eencilinder wegmotor wordt omschreven. Mooie woorden, maar véél interessanter is dat KTM z’n prijzen voor beide modellen flink heeft verlaagd.

Ook nieuwe kleuren voor 2018 Vulcan S en Vulcan S CAFE

Het grote nieuws heeft Team Green ongetwijfeld voor de Intermot in Keulen en EICMA in Milaan bewaard, maar de nieuwe kleuren voor de Vulcan S en Vulcan S CAFE zijn wereldkundig gemaakt.

Nieuwe kleuren voor 2018 Versys 650

Kawasaki heeft de populaire Versys 650 voor modeljaar 2018 van een nieuw likje verf voorzien. Zeker de witte versie met subtiele groene striping ziet er naar onze mening likkebaardend lekker uit.

Honda vernieuwt CRF250R voor 2018

Honda heeft voor seizoen 2018 de CRF250R compleet vernieuwd. Met een chassis van de zevende generatie, gewijzigde geometrie en Showa vering heeft evolutie plaats voor revolutie gemaakt.