Zoeken

Indian lanceert Roadmaster Classic

Indian heeft zijn gamma uitgebreid met de Roadmaster Classic, een cruiser die volgens de Amerikanen is ontworpen om de geneugten van toeren door een uitgestrekt gebied terug te brengen.

Binnenkort: eerste test Kawasaki Z1000R

Naast het grote geweld van de Z650 en Z900 zouden we bijna zijn vergeten dat Kawasaki voor 2017 de Z familie nog verder heeft uitgebreid met de Z1000R. Op en rond het Autódrome Internacional Do Algarve - zoals het circuit van Portimao officieel heet, konden we kennismaken met Kawasaki’s nieuwste krachtpatser.

Binnenkort: eerste test KTM 1290 Super Adventure S en 1090 Adventure

Het was het grote nieuws van de EICMA afgelopen jaar, KTM’s compleet vernieuwde Adventure familie. Op het Franse eiland Corsica konden we kennismaken met twee familieleden, de 1290 Super Adventure S en de 1090 Adventure. Een uitgebreide test is binnenkort op Motorfreaks te lezen.

Binnenkort: eerste test Triumph Street Triple RS

Tien jaar na de lancering van de allereerste Street Triple heeft Triumph de middenklasse naked compleet vernieuwd en tot een complete familie uitgebreid. In de omgeving van Barcelona en het circuit van Catalunya konden we kennismaken met het vlaggenschip, de Street Triple RS.

Harley-Davidson lanceert Road King Special

Het is voor veel Harley fans dé klassieker onder de Touring machines: de Road King. Voor 2017 hebben de Amerikanen daar met de Road King Special een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd.