Zoeken

Binnenkort: eerste test Ducati Monster 797

Met de komst van de Scrambler leek het over en uit te zijn voor de luchtgekoelde Monsters, maar op veler verzoek is 'ie weer terug van weggeweest. Een uitgebreide test van de Monster 797 zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn.

Suzuki ontwikkelt nieuwe GSX-R750?

Na dit jaar een compleet nieuwe GSX-R1000 te hebben gelanceerd gaat Suzuki ook de kleine GSX-R vernieuwen. Volgens onze collega's van Australian Motorcycle News wordt momenteel in Hamamatsu echter alleen aan een nieuwe GSX-R750 gewerkt.

KTM kondigt nieuwe 2-takt Enduro's aan

De koning is dood, lang leve de koning! Dachten we dat met de komst van Euro4 definitief het einde van de tweetakt was ingeluid, kondigt KTM vrolijk twee nieuwe tweetakt Enduro modellen aan. De 250 EXC en 300 EXC zijn nog deze zomer bij de dealer te verwachten.

Honda Africa Twin zet nieuw record

Een jaar na z’n lancering heeft Honda’s Africa Twin een nieuwe hoogte bereikt. Letterlijk dan, want de fiets heeft een record gezet voor wat betreft de hoogste hoogte die met een tweecilinder motorfiets is bereikt.

Harley-Davidson kondigt nieuwe Street Rod aan

Harley-Davidson heeft haar instaprange met een nieuwe Street Rod uitgebreid. De 2017 Street Rod wordt aangedreven door een High Output Revolution X 750 V-Twin motorlok, dat volgens de Amerikanen meer vermogen en heeft een groter toerenbereik heeft en in een nieuw (sportief) rijwielgedeelte is gemonteerd.