Zoeken

Suzuki maakt prijs SV650X Caferacer bekend

Suzuki heeft de prijs van de SV650X Caféracer bekend gemaakt. Voor de aangepaste versie van de kleine naked moet € 8.299 worden neergelegd en dat is 600 euro meer dan een gewone SV.

NL Edition pakket voor Versys 1000

Het blijft een vreemde eend in de bijt, maar dan wel een eend die tegenwoordig een stuk appetijtelijker oogt. Waar we 't over hebben? De Kawasaki Versys 1000, waarvoor Team Green een 'NL Edition pakket' heeft uitgebracht. Uiteraard exclusief voor de Kawasaki dealer in Nederland.

Honda vergeet kosten rijklaar bij 2018 prijslijst

Bij het vrijgeven van de prijzen voor de nieuwe 2018 modellen heeft Honda een klein foutje gemaakt. De prijzen waren namelijk exclusief kosten rijklaar en dat mag al een tijdje niet meer: de prijs moet tegenwoordig inclusief alle onvermijdbare kosten zijn.

Honda maakt prijs Gold Wing bekend

Mocht je toevallig je zinnen hebben gezet op de nieuwe Gold Wing, dan is het te hopen dat de Postcodeloterij binnenkort in jouw straat valt. Op de persdag van de 96e Het Salon in Brussel heeft Honda de prijs van het nieuwe vlaggenschip onthuld en die is niet voor de poes.

6 januari dealerintroductie Kawasaki Z900RS

Het was dé grote klapper afgelopen jaar op de EICMA in Milaan, Kawasaki's nieuwe Z900RS retro-klassieke reïncarnatie van de roemruchte 1972 Z1. Komend weekend is de dealerintroductie van de RS en daarvoor heeft Team Green flink uitgepakt.