Zoeken

Triumph viert 59-jarig bestaan Bonneville

De meesten zouden pas over een jaar een feest hebben georganiseerd, ter viering van het dan 60-jarige bestaan, maar zo niet bij Triumph. De Britten vieren namelijk dit jaar het 59-jarige bestaan van de Bonneville, omdat 1959 het geboortejaar van Bonnie was.

2018 Honda Forza 300: nu met tractie controle

Bijna twee decennia na de lancering van de eerste Forza heeft Honda de Forza 300 radicaal vernieuwd. De grote broer van de Forza 125 (waarvan er in drie jaar tijd alleen al in Europa 30.000 zijn verkocht) is volgens Honda lichter, smaller en sportiever gemaakt, zonder daarbij in te hebben geleverd op z'n GT kwaliteiten. En nu met tractie controle.

Kawasaki Ninja 400 bij de dealer

Een eerste kennismaking staat pas in april gepland, maar de compleet nieuwe Kawasaki Ninja 400 staat nu al bij de dealer. De nieuwste telg van de Ninja familie moet volgens Team Green een geweldige mokerslag gaan uitdelen in het sterk groeiende A2 Supersport segment (en het WK Supersport 300).

Het nieuwe Husqvarna tijdperk is begonnen

Husqvarna Motorcycles kondigt een nieuw tijdperk van motorrijden in stedelijke gebieden aan. Terwijl de VITPILEN 401 en de SVARTPILEN 401 al bij de Europese dealers staan, zal ook de VITPILEN 701 eind maart leverbaar zijn. Eind april zijn deze drie motoren eveneens te koop bij dealers in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Australië.

Kawasaki Z900 70 kW nu in de showroom

Hij was al eerder aangekondigd, maar nu is 'ie echt bij de dealer te aanschouwen. Waar we het over hebben? De populaire Z900, waarvan Team Green een 70 kW versie die geschikt kan worden gemaakt voor het A2 bijbewijs heeft uitgebracht.