Zoeken

Test: Yamaha XSR900 Abarth

Yamaha heeft het met de XSR familie volledig op lifestyle gegooid, wat nog eens extra is aangezet door het Yart Build Programma en het Faster Son concept. Voor 2017 heeft Yamaha de XSR900 met een Abarth versie uitgebreid.

Eerste kennismaking TomTom Rider 450

Tomtom heeft weer een nieuwe versie van de Rider: de 450. Of liever: Tomtom heeft een aantal nieuwe versies: de Rider 42, 420 en 450. En als klapper is er nog de Rider 450 Premium Pack, wat zoveel inhoudt dat je er een pak accessoires bij krijgt, waaronder houders (eentje voor in de auto) en een hoesje.

Test: Honda Rebel 500

Dat je niet per definitie 200 pk nodig hebt om lol te hebben, dat hoef je ons niet meer te vertellen, wij zijn wel overtuigd van licht gooi- en smijtfietsen. Maar dat je zó ontzettend veel lol kunt hebben op een 500 Cruiser hadden wij niet gedacht. Tot Honda met de Rebel 500 kwam.

Test: Yamaha X-MAX 300

Yamaha laat na twaalf jaar de succesvolle X-MAX 250 vervangen door een sterkere en geheel nieuwe X-MAX 300. Nieuwe geometrie, meer features, nieuw design en als belangrijkste kenmerk een geheel nieuwe 300cc motor. De Japanners laten ons in Florence, Italië kennismaken met het nieuwe stokpaardje van de X-MAX familie. Is de nieuwe 300 de beste X-MAX ooit?

Test: Dunlop SportSmart 2 Max

Dunlop heeft dit jaar niet één, maar zelfs twee nieuwe banden aan haar gamma toegevoegd: de SportSmart 2 Max en D212 GP Racer. In de bergachtige omgeving van Dunlop’s testcentrum in Merival stond een test met de SportSmart 2 Max ingepland, terwijl met de D212 GP Racer op het circuit zelf kon worden geknald. Dat was het plan, en toen viel er regen… heel erg veel regen.