Zoeken

Dakar 2018 veelbelovend

Zes weken voor de start in Lima op 6 januari hebben Étienne Lavigne en Marc Coma in Parijs de details van de veertigste editie van de Dakar Rally bekend gemaakt. Met 26 équipes, waarvan 7 motoren en 2 quads, is Nederland dit jaar de derde natie in het deelnemersveld.

Mirjam Pol ambassadrice voor Putoline Oil

Putoline Oil en Mirjam Pol tekenden afgelopen week de overeenkomst die het begin markeert van een samenwerking rondom de Dakar Rally 2018. Het partnerschap verzekert Mirjam Pol van een goede ondersteuning tijdens de voorbereidingen en haar deelname aan de Dakar Rally 2018. Ook na Dakar vertegenwoordigt Mirjam Putoline Oil tijdens diverse events en rally’s.

Succes Signs hoofdsponsor Mirjam Pol Dakar 2018

De terugkeer naar de Dakar rally begint voor Mirjam Pol steeds meer vorm te krijgen. De 34-jarige motorrijdster uit Borne heeft Succes Signs als hoofdsponsor voor haar avontuur gestrikt.

Herlings, Coldenhoff en Bogers TeamNL tijdens MXoN

Het ijzersterke trio Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers vormen net als vorig jaar het Nederlandse team tijdens de Motocross of Nations (MXoN).

Mirjam Pol keert terug naar de Dakar rally

Negen jaar na haar overwinning in het damesklassement van de zwaarste rally ter wereld heeft Mirjam Pol zich weer ingeschreven voor deelname aan de 2018 Dakar Rally.