Zoeken

Begrip voor samenvoeging ONK Supersport en Superbikes met OW Cup

Maandagavond heeft in Arnhem een bijeenkomst plaatsgevonden van rijdersvertegenwoordigers en wegraceofficials om de verdere samenwerking tussen OW Cup en KNMV te bespreken.

TeamNL tweede in MX of Nations

Team Nederland heeft het afgelopen weekend een prachtige prestatie neergezet bij de MX of Nations in het Italiaanse Maggiora. Tijdens dit officieuze WK voor landenteams behaalde Team NL de tweede plaats., een evenaring van de beste positie ooit in 2004 tijdens de MXoN in Lierop.

SERT wint Bol d'Or

Het Suzuki Endurance Racing Team heeft de legendarische Bol d'Or, de eerste wedstrijd van de nieuwe 2016/2017 Endurance World Cup kalender, op naam geschreven. De kersverse wereldkampioenen hadden na 24 uur racen een voorsprong van negen ronden op SRC Kawasaki, nieuwkomers Trick Star Racing maakten het podium compleet.

Dunlop wint ook Superbike Classic TT

Na in de ochtend al de Junior Classic TT te hebben gewonnen heeft Michael Dunlop ook het hoogtepunt van de 2016 Classic TT, de Superbike Classic TT, op naam geschreven. De 13-voudig TT winnaar zette met de Steve Wheatman Team Classic Suzuki XR69 een nieuw ronde- en wedstrijdrecord en finishte de race twintig seconden voor Dean Harrison op de Silicone Engineering Kawasaki. James Hillier maakte het podium compleet.

Michael Dunlop wint Classic Junior TT

Met een nieuw racerecord heeft Michael Dunlop de derde wedstrijd van de Classic TT, de Classic Junior TT tot 350cc op naam geschreven. De Noord-Ierse coureur wist een achterstand van meer dan een halve minuut goed te maken en werd met een verschil van tien seconden op Michael Rutter als winnaar afgevlagd. Alan Oversby maakte het podium compleet.