Zoeken

WK Superbike Aragon: Rea domineert race 1

Voor het tweede jaar op rij heeft Jonathan Rea race 1 op Motorland Aragon op naam geschreven. De drievoudig wereldkampioen finishte de vanwege een incident tot 17 ronden ingekorte race anderhalve seconde voor Chaz Davies, die in Superpole 2 nog onderuit was gegaan. Xavi Fores maakte het podium compleet.

Michael Dunlop met Tyco BMW in zee

Na een jaar met Suzuki te hebben geracet is Michael Dunlop dit jaar weer met BMW in zee gegaan. De 28-jarige coureur uit Noord Ierland heeft een contract getekend met Tyco BMW, zo heeft het team vandaag bevestigd.

McGuinness op MD Racing Honda in Supersport TT

We denken niet dat er iemand is die deze aan had zien komen. John McGuinness rijdt dit jaar de Supersport TT op de MD Racing Honda CBR600RR van aartsrivaal Michael Dunlop.

McGuinness en Hickman teamgenoten in Lightweight TT

John McGuinness en Peter Hickman zijn dit jaar teamgenoten in de Bennetts Lightweight TT. Het duo maakt deel uit van het 4-man sterke KMR/IEG Kawasaki team van 3-voudig TT winnaar Ryan Farquahar, dat daarnaast uit meervoudig Iers kampioen Derek McGee en voormalig Moto3 coureur Danny Webb bestaat.

Suter MMX500 keert terug naar Isle of Man TT

Goed nieuws voor de fans van tweetakten. De Zwitserse tuning en engineering specialist Suter heeft namelijk bevestigd dit jaar terug te keren naar de Isle of Man TT met de MMX500 V4 tweetakt racer.