Zoeken

Volkswagen overweegt verkoop Ducati

Volkswagen overweegt volgens Reuters Ducati te verkopen. Volgens twee bronnen zou Volkswagen de verkoop overwegen vanwege de kosten die zijn gemoeid met dieselgate.

Piaggio Group en Castrol sluiten mondiale overeenkomst

Castrol en de Piaggio Group hebben een meerjarige mondiale overeenkomst getekend voor de levering van smeermiddelen voor de gemotoriseerde tweewielers van de merken Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi en Gilera van de Italiaanse groep.

Stefan Pierer opnieuw verkozen tot president ACEM

Tijdens het Spring Congress in Berlijn is Stefan Pierer opnieuw verkozen tot president van de ACEM, de Europese associatie van motorfabrikanten. Pierer neemt daarmee op 1 juli 2017 het stokje over Stephan Schaller, president van BMW Motorrad, die vice-president van de ACEM wordt.

Recall Datatool S4 Red alarmsysteem

Doordat als gevolg van een technisch probleem het alarm niet meer kan worden uitgezet heeft Scorpion Automotive Ltd, de eigenaar van het merk Datatool, een terugroepactie voor het Datatool S4 red alarmsysteem aangekondigd.

Evolution sluit deuren

Na ruim vijftien jaar beëindigt Evolution Motorsport haar activiteiten, zo heeft de motorkleding fabrikant uit Ridderkerk in een officieel persbericht laten weten. Volgens het persbericht slaagde Evolution er niet in een opvolger te vinden en moet het bedrijf daarom de deuren sluiten.