Zoeken

18-21 april Vespa World Days in Pontedera

Het komend weekend is Pontedera, geboorteplaats en productielocatie van Vespa sinds 1946, toneel voor de Vespa World Days. Deze wereldberoemde Vespa rally staat op het punt om een van zijn grootste edities ooit te organiseren in zijn zeventigjarige geschiedenis. De eerste editie vond plaats in 1954 in Parijs.

Moto Mondo wordt Benelux importeur QJMOTOR

Importeur Moto Mondo, importeur van onder andere Moto Morini en Royal Enfield, heeft z'n portfolio uitgebreid met het Chinese merk QJMOTOR, onderdeel van de vooraanstaande Geely groep. Vanaf 1 mei 2024 zullen QJMOTOR modellen in de Benelux leverbaar zijn.

Aprilia en Moto Guzzi Days van start

Tien jaar geleden werd het nog maar door een enkele importeur gedaan, maar tegenwoordig heeft zo'n beetje elke importeur wel z'n eigen roadshow. Zo ook bij Piaggio, dat het motorseizoen aftrapt met de Aprilia Days en Moto Guzzi Days, om liefhebbers de kans te geven een proefrit te maken.

Moto Rotterdam eerste Honda Dream Dealer

De eerste Honda Dream Dealer in Nederland zal binnenkort openen in Rotterdam, op slechts enkele kilometers van het hoofdkantoor van Honda Nederland. Honda Dream is een volledig nieuw concept, in een gloednieuw project. Moto Rotterdam opent een nieuwe ruimte die volledig gewijd is aan het merk Honda.

Ducati heeft boekjaar 2023 goed geboerd

Ducati heeft het afgelopen jaar 2023 weer ontzettend goed geboerd. Voor het tweede jaar op rij heeft de Italiaanse fabrikant uit Borgo Panigale een omzet van meer dan een miljard euro gerealiseerd.