Zoeken

Lifestyle Motowear: nieuwe motorzaak in 's Graveland

Noord-Holland is weer een motorzaak rijker, ’s Graveland om precies te zijn. Lifestyle Motowear is volgens de oprichters niet de gemiddelde motorzaak op een industrieterrein, maar een oud pand met stoere, industriële uitstraling waar men zich op de retro & vintage rijder heeft gericht.

Piaggio gaat samenwerken met Foton Motor Group

Voor de productie van bedrijfsvoertuigen wil Piaggio een samenwerking aangaan met de Chinese Foton Motor Group. In Beijing is hiertoe door beide CEO’s een voorlopige overeenkomst ondertekend.

BMW Motorrad breidt dealernetwerk uit in Eindhoven

Goed nieuws voor BMW fans in de regio Eindhoven, medio november staat de opening van een nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven gepland. De nieuwe BMW Motorrad dealer BIQER B.V. wordt geleid door directeur-eigenaar Robert Compier (49).

Leeftijd examen zware motor verlaagd naar 21 jaar

De leeftijd om examen te doen voor de zware motorcategorie (A) is verlaagd van 24 naar 21 jaar. Als je het A-rijbewijs behaalt voor je 24e, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielig motorrijtuig, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2).

MV Agusta tekent nieuwe deal met Lewis Hamilton

MV Agusta heeft een nieuwe deal gesloten met Lewis Hamilton. De leider in het Formule 1 wereldkampioenschap gaat opnieuw een motor ontwerpen voor de Italiaanse fabrikant.