Zoeken

Leeftijd examen zware motor verlaagd naar 21 jaar

De leeftijd om examen te doen voor de zware motorcategorie (A) is verlaagd van 24 naar 21 jaar. Als je het A-rijbewijs behaalt voor je 24e, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielig motorrijtuig, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2).

MV Agusta tekent nieuwe deal met Lewis Hamilton

MV Agusta heeft een nieuwe deal gesloten met Lewis Hamilton. De leider in het Formule 1 wereldkampioenschap gaat opnieuw een motor ontwerpen voor de Italiaanse fabrikant.

Maleisisch echtpaar maakt huwelijksreis door 24 landen op SH150R

Met de motor op huwelijksreis is op zich niet echt bijzonder, maar dat kan niet van de trip een kersvers echtpaar uit Maleisië worden gezegd. In zes maanden tijd deed het echtpaar maar liefst 24 landen aan… op een SH150R motorscooter.

2 motoren te winnen tijdens Goedhart MEGA Motorspectakel 2017

Goedhart Motoren houdt op zaterdag 23 en zondag 24 september de MEGA Motormarkt – het jaarlijks terugkerende festijn voor motorliefhebbers, waar dit jaar maar liefst twee motoren te winnen zijn: een Kawasaki Z900 en KTM 690 Duke.

20e European Bike Week in teken flat track racen

Harley-Davidson heeft de smaak van flat track racen in Europa helemaal te pakken gekregen, en wij eveneens. De twintigste editie van de European Bike Week wordt namelijk opgeluisterd door een flat track journalistenrace, en wij zijn erbij.