Zoeken

Hoeveel man krijg je op een motor?

Een eerste poging mislukte jammerlijk, maar leden van het Army Service Corps (ASC) in India hebben afgelopen weekend een nieuw wereldrecord gezet. 58 leden van het team met passende naam Tornadoes maakten gezamenlijk een ritje op één Royal Enfield.

Grote belangstelling voor Kawasaki News Show

Het gaat weekend van 25 en 26 november druk worden in het Nationaal Militair Museum in Soest. Meer dan 5.000 motorrijders hebben zich aangemeld voor de Kawasaki News Show, zo heeft het groene team in een persbericht bekend gemaakt.

LIVE: Yamaha 2018 EICMA Nieuws

Op de vooravond van de EICMA in Milaan heeft ook Yamaha een eigen show georganiseerd, die hier live te volgen zal zijn vanaf 21:00 uur.

Ducati brengt 2018 nieuws vanuit hartje Milaan

Vanuit het Teatro Linear Ciack in het centrum van Milaan heeft Ducati op zondagavond het grote nieuws voor 2018 gepresenteerd. Voor het oog van honderdduizenden kijkers wereldwijd werden 4 nieuwe modellen het podium opgerold: Panigale V4, Scrambler 1100, Multistrada 1260 en 959 Panigale Corse.

LIVE: Ducati World Premiere 2018

Vanavond om exact 9 uur houdt Ducati haar presentatie van het 2018 nieuws en zal eindelijk de nieuwe V4 worden onthuld. De presentatie zal hier via live-stream te volgen zijn.