Zoeken

RACE-KIDS op de foto met hun helden tijdens TT-Assen 2017

Dankzij de medewerking van diverse organisaties stonden ook dit jaar weer RACE-KIDS rijders oog in oog met hun race helden tijdens de TT van Assen. De vier Nederlandstalige rijders in de Red Bull MotoGP Rookies Cup deden dit jaar zelf de rondleiding in hun hospitality unit en garage direct naast de MotoGP paddock.

Guy Martin komt naar Bikers' Classics

Alles wat niet met Roadracing te maken heeft is normaal gesproken niet zijn ding, maar de organisatie van de Bikers’ Classics heeft voor de 15e editie niemand minder dan Guy Martin gestrikt.

Papendal toneel voor internationaal Guzzi treffen

Nederlandse en Belgische Guzzi fans hoeven dit jaar niet zo ver te rijden voor het internationale Moto Guzzi World Club Treffen 2017. Papendal is namelijk drie dagen lang de plek waar honderden internationale Moto Guzzi-rijders gezamenlijk hun gedeelde passie voor het Italiaanse merk kunnen gaan beleven.

Harley overweegt overname Ducati

Harley-Davidson overweegt om Ducati over te nemen, zo weet Reuters vandaag te melden. Het Amerikaanse merk uit Milwaukee heeft z’n zinnen op het Italiaanse merk gezet nu het door de Volkswagen Group in de verkoop is gezet. Met de deal zou een bedrag van 1,5 miljard euro zijn gemoeid.

Aprilia RSV4 blok ook succesvol in Formule X

Als het meer dan drie wielen heeft doen we d’r normaal gesproken niet snel iets mee, maar ditmaal maken we graag een uitzondering. De 65° V4 van de Aprilia RSV4 heeft namelijk in de autoracewereld op de enige juiste manier z’n debuut gemaakt: met een klinkende overwinning.