Zoeken

Faillissementsveiling Harley-Davidson te Amsterdam

In januari viel het doel voor Harley-Davidson Amsterdam. BVA Auctions organiseert tot en met 29 maart twee online faillissementsveilingen met bedrijfsmiddelen uit het faillissement.

Toekomstige versie van Vultus speelt hoofdrol in film

Kennen we ‘m nog, de NM4 Vultus, de opzienbarende Honda die haast door een striptekenaar leek te zijn ontworpen. Een variant op die Vultus heeft nu z’n opwachting gemaakt op het witte doek, in de film “Ghost in the Shell”.

Bridgestone partner Olympische spelen

Op de salon van Genève heeft Paolo Ferrari, CEO en President van Bridgestone EMEA, de officiële start aan van het Olympische Partnership van Bridgestone in de EMEA-regio aangekondigd.

25-26 maart openingsweekend Goedhart Motoren

Goedhart Motoren heeft de afgelopen winter grondig verbouwd. Om dat te vieren - en de start van het seizoen - staat voor zaterdag 25 en zondag 26 maart een spectaculair openingsweekend gepland.

18 maart feestelijke opening Z-Center Soesterberg

Kawasaki zit bij ons in Nederland de laatste jaren behoorlijk in de lift, en dan met name de Z modellen. Dat zag Kawasaki dealer MVM Motoren ook en is om die reden een uniek Z-Center gestart. Zaterdag 18 maart is de feestelijke opening van het Z-Center gepland.