Zoeken

Aprilia RSV4 X ex3ma: 230 pk 165 kg extreme racer

Na drie op zich al zeer speciale X-versies op de markt te hebben gezet is Aprilia met de RSV4 X ex3ma nóg een stap verder gegaan. Met een topvermogen van 230 pk bij 165 kilo, en uitgebreide aerodynamica inclusief spoiler onder de achterbrug voor het zogenaamde grond-effect is de RSV4 X ex3ma de meest extreme circuitmotor ooit. Er zullen slechts 30 exemplaren beschikbaar zijn voor een exclusieve prijs van 80.000 euro.

Frisse KRT kleuren voor 2025 ZX-4RR

Het is een understatement om te stellen dat Kawasaki de supersport markt dit jaar behoorlijk op z'n kop heeft gezet met de introductie van de Ninja ZX-4RR, die het ooit ongekend populaire 400-segment een nieuw leven in heeft geblazen. Voor modeljaar 2025 zal deze unieke Ninja verkrijgbaar zijn in een nieuwe Kawasaki Racing Team kleurstelling.

Grote updates voor 2025 Multistrada V4

Vier jaar na de lancering van de Multistrada V4 heeft Ducati haar dikke hoogpoter vernieuwd. Naast een opgefrist design hebben de Italianen met name het uitgebreide elektronicapakket naar een nog hoger niveau getild.

Yamaha vernieuwt YZF-R1 voor 2025

Yamaha heeft de YZF-R1 voor modeljaar 2025 een flinke update gegeven. Tot zover het goede nieuws. Net als het huidige model zal ook de 2025-editie in Europa alleen als track-only leverbaar zijn, omdat de kosten van het aanpassen aan Euro5+ niet opwegen tegen de baten.

Nieuwe kleuren en kleine updates voor 2025 Mash Seventy

Mash, het kekke motormerk van wijlen Frédéric Fourgeaud, heeft voor modeljaar 2025 een drietal nieuwe kleuren voor de Seventy bedacht. Elk van deze drie kleurstellingen is volgens de Fransen ontworpen om aan te sluiten bij verschillende voorkeuren en de hedendaagse stijl. Maar da's niet het enige dat voor 2025 is aangepast.