Zoeken

Alex Cudlin naar SERT voor 24 uurs Le Mans

25 maart 2017
Alex Cudlin heeft getekend voor het Suzuki Endurance Racing Team (SERT), zo heeft Suzuki Moto France aangekondigd. De 30-jarige Australiër vervangt Anthony Delhane, die eerder deze maand aan de verwondingen van een crash in een wintertest is bezweken.

Voor Culdin is de GSX-R1000 én het team geen onbekende meer, in 2013 reed hij al voor SERT en het afgelopen jaar speelde hij een belangrijke rol in het Team April Moto Motors Event.  Cudlin zal de komende 24 uur van Le Mans het SERT vormen met World Endurance wereldkampioenen Vincent Philippe en Etienne Masson.

Alex Cudlin:
Ik ben erg blij om weer een seizoen voor SERT te rijden. Het is duidelijk een emotionele tijd voor het team en mezelf en ik zal deze motor dan ook rijden in zijn nagedachtenis. Ik zal m’n best doen om SERT hun 16e wereldtitel in nagedachtenis van Anthony te geven. Het is een erg fijn gevoel om in de box van het beste team van de grid te lopen. SERT zijn veruit het meest succesvolle team en zowel Etienne als Vincent zijn twee zeer snelle en ervaren Endurance wereldkampioenen. Om samen met hen te werken is een grote eer en ik kijk uit naar de rest van het 2017 kampioenschap.


De komende wedstrijd op de EWC kalender, de 24 uur van Le Mans, vindt plaats tijdens het weekend van 15 april.