Zoeken

Grote belangstelling voor Kawasaki News Show

16 november 2017
Het gaat weekend van 25 en 26 november druk worden in het Nationaal Militair Museum in Soest. Meer dan 5.000 motorrijders hebben zich aangemeld voor de Kawasaki News Show, zo heeft het groene team in een persbericht bekend gemaakt.

 

We denken dat bij genoeg importeurs met weemoed wordt teruggedacht aan de gloriedagen van de MotoRai, die elk jaar rond tegen eind november op de kalender stond en waar het grote publiek kon zien, ruiken en proeven aan de door de fabrikanten bedachte nieuwe pracht en praal, om vervolgens een week later bij de dealer de knoop door te hakken.

Met het wegvallen van de MotoRai heeft het motornieuws zich weliswaar naar de Motorbeurs Utrecht verplaatst, maar dat evenement staat pas eind februari gepland en dat is voor een importeur eigenlijk al te laat. En dus ontpoppen zich initiatieven als de Kawasaki News Show, waar al het Kawasaki motornieuws van 2018 te zien zal zijn.

Niet alleen dat, naast de voor 2018 nieuwe modellen Ninja 400, Z900RS en Z900RS Café, ZX-10R SE, H2 SX en H2 SX SE zullen ook alle lopende modellen in hun nieuwe 2018 kleurstelling te zien zijn. Voor wie dat nog niet genoeg is, zal er ruimte worden vrijgemaakt voor een Kawasaki mini-museum. 

Afgaand op het aantal motorrijders dat zich inmiddels heeft aangemeld is dat een slimme zet geweest, want als we de groene jongens mogen geloven hebben zich al meer dan 5.000 motorrijders op de website van Kawasaki aangemeld voor gratis toegang. Dat klinkt behoorlijk indrukwekkend, tenzij het allemaal slimme jongens zijn die een manier hebben ontdekt om precies dat weekend gratis naar het Nationaal Militair Museum te kunnen gaan.

Henk Salomons, Directeur Kawasaki Benelux:
“Het is geweldig om te zien dat Kawasaki zo gigantisch in de belangstelling staat. Dit zien we niet alleen aan de uitzonderlijke groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, maar ook aan de enorme aandacht die ons merk krijgt van de media én de consument. Op de EICMA Show in Milaan was Kawasaki al de smaakmaker met het meeste 2018 nieuws en in Soest gaan we dit nog een keer dubbel en dwars overtreffen!”