Zoeken

BMW inruilactie voor nieuw BMW motorpak

21 februari 2017
BMW heeft een bijzondere inruilactie bedacht. Vanaf 20 februari tot en met 1 april krijg je namelijk €250 terug voor je oude motorpak bij inruil tegen een nieuw origineel BMW Motorrad exemplaar.

 

Het nut van beschermende motorkleding hoef je de Nederlandse motorrijder niet uit te leggen, maar bij BMW hebben ze het liefst dat je dat in een BMW outfit doet. Omdat je niet 100% van de tijd op de motor zit en anderen dan zien dat je een BMW hebt. Niet voor niets dat BMW Motorrad een passende oplossing biedt voor elke stijl van motorrijden.

Vanaf 20 februari tot en met 1 april loopt er dan ook een bijzondere inruilactie bij de BMW Motorrad dealers. In deze periode krijgen motorrijders €250 terug voor hun oude motorpak (ongeacht het merk) als ze die inruilen tegen een nieuw, origineel BMW Motorrad exemplaar. 

De voorwaarden zijn als volgt:

- De inruilpremie geldt bij aankoop van een compleet BMW motorpak (één- of tweedelig). Dus niet bij aanschaf van een losse jas en broek uit de collectie jassen en broeken.
- De BMW motorpakken vind je in de RIDE brochure op pagina 20 t/m 39
- BMW motorpakken die in 2017 aan de collectie zijn toegevoegd - in de brochure aangeduid met NIEUW, zoals VentureShell, EnduroGuard en DarkNite - vallen buiten de inruilactie. De TourShell, Airflow en Sport vallen alleen in de actie als het pakken uit collectie 2016 betreft.
- De actie geldt dus wel voor alle andere BMW motorpakken zoals StreetGuard, Rallye, GS Dry, Atlantis, etc. ook als de BMW Motorrad dealer deze moet bestellen.