Zoeken

Gold Wing nu ook met Android Auto

13 mei 2020
Goed nieuws voor de fans van de Gold Wing die niet in het bezit zijn van een Apple telefoon. Android Auto zal binnen afzienbare worden geïntegreerd met het huidige model Gold Wing.

Klanten met Android smartphones kunnen naadloos genieten van toepassingsservices zoals muziek, telefoontjes en berichten. De methode om software bij te werken is naar verwachting medio juni 2020 beschikbaar.

Sinds de GL1000 in 1975 in Noord-Amerika in de verkoop ging, is de Gold Wing-serie al meer dan vier decennia geëvolueerd als het vlaggenschipmodel van Honda. 

In oktober 2017 werd de geheel nieuwe Gold Wing 's werelds eerste motorfiets met Apple CarPlay-integratie. Navigatiefuncties om de rijervaring te verbeteren en toepassingsspecifieke services zijn door veel klanten goed ontvangen.

Android Auto is een eenvoudige, veilige manier om je telefoon op de motor te gebruiken. Met een vereenvoudigde interface en gebruiksvriendelijke spraakopdrachten is het ontworpen om afleiding te minimaliseren, zodat je je op de weg kunt concentreren. 

Met Android Auto heb je eenvoudig toegang tot je favoriete muziek-, media- en berichten-apps op uw motorfiets. Met je Google Assistent op Android Auto kun je gefocust, verbonden en vermaakt blijven, terwijl je je ogen op de weg en je handen aan het stuur houdt, terwijl je je stem gebruikt wanneer je een helpende hand nodig hebt.

Honda heeft de intentie om de komende tijd meer modellen met Apple CarPlay en Android Auto te integreren, om meer comfort en gemak naar meer modellen komen, is Honda van plan om meer comfort en gemak te bieden aan de motor-levensstijl van motorrijders wereldwijd.