Zoeken

RGNT Motorcycles, Clean Motion en Siemens pop-up shop in Zweden

16 mei 2024
Dit voorjaar presenteert RGNT Motorcycles een reeks Limited Editions van de Scrambler-serie en Classic custom racer-modellen in hun nieuwste pop-up store in Kungsbacka, vlakbij Göteborg in Zweden, samen met twee andere Zweedse merken Clean Motion en Siemens.

"Kungsbacka, Zweden, is waar onze reis in 2018 begon. We hebben het altijd belangrijk gevonden om alles lokaal te houden. Daarom gebruiken we stalen frames en wielen van Habo, gegoten aluminium accubakken van Reftele, met de hand beschilderde metalen tanks uit Trollhättan en onze leren zadels komen uit Tärnsjö", zegt Jonathan Åström, CEO van RGNT Motorcycles.

Op dezelfde locatie toont Clean Motion hun nieuwste voertuig: EVIG. De EVIG is geoptimaliseerd voor zogenaamde 'last-mile' leveringen in stedelijke omgevingen en kan van alles vervoeren, van pallets en pakketten tot post en voedsel. Voor dingen die verplaatst moeten worden in steden, met minimale impact. En ook Siemens eMobility presenteert zijn laadinfrastructuur die slim, efficiënt en innovatief is - en die mobiliteit uiteindelijk duurzamer maakt.

Nr. 1 Classic SE
Een ode aan het klassieke design - uit de tijd dat machines werden gebouwd om lang mee te gaan.
Met de hand gebouwd, zonder binnenwegen te nemen of afbreuk te doen aan de goede dingen. Premium onderdelen, baanbrekende technologie en handgemaakte details vormen samen een exclusieve, state-of-the-art motorfiets.

Nr. 1 Scrambler SE
Trouw gebleven aan de originele stijl uit 1950, gebouwd om je snel, veilig en geruisloos door alles wat de wereld je voor de voeten werpt te loodsen. In onze Scrambler spelen vorm en functie een gelijk spel. De winnaar is de rijder, die geniet van vooruitstrevende stijl, design en technologie in een pakket dat tot de beste in zijn klasse behoort.

Over RGNT Motorcycles
Opgericht in 2019 in Zweden, zegt RGNT Motorcycles de lat hoog te leggen. De Zweden zijn ambitieus, zeggen een sterke visie en diepgaande knowhow te hebben en van plan te zijn om boulevards, binnenwegen en stranden wereldwijd te verstillen door snel uit te breiden in een snelgroeiende markt voor bike-tech. Bij het vormgeven van hun elektrische toekomst zegt RGNT de grote designprestaties uit het verleden te eren. De RGNT-familie bestaat momenteel uit de Classic en de Scrambler.