Zoeken

Motorfest '21 geannuleerd vanwege COVID-19, verplaatst naar '22

31 juli 2021
Het had de gezelligste afslag van Nederland moeten worden, maar de eerste editie van Motorfest is vanwege de aanhoudende coronapandemie geannuleerd. Wat in het vat zit verzuurt echter niet, in september 2022 zal Motorfest alsnog z'n debuut gaan maken.

 

Een grote teleurstelling, zo noemt de organisatie het moeten annuleren van Motorfest '21. Met het aantal besmettingen gaat het gelukkig weer de goede kant op, maar op dit moment is nog altijd onduidelijk of een event als Motorfest '21 in september is toegestaan en áls het al zou mogen, welke nieuwe strenge beperkingen zouden worden geeist. 

Die onzekerheid heeft het de KNMV onmogelijk gemaakt een evenement neer te zetten dat aan alle verwachtingen voldoet, of deze zelfs te overtreffen. Want dat, aldus het persbericht, is wat men zich ten doel had gesteld: een weekend waarin prachtige routes je naar Papendal zouden brengen, naar wat een perfecte omgeving vol motorplezier en inspiratie had moeten zijn. 

De 2021 editie is nu naar september 2022 uitgesteld, een exacte datum zal in een later stadium worden bekend gemaakt. Belangrijk om te weten is dat iedereen die reeds kaarten heeft gekocht het volledige aankoopbedrag krijgt teruggestort en, zodra het zover is, als eerste toegang krijgt tot de voorverkoop van Motorfest '22. 

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar hallo@motorfest.nl