Zoeken

Met korting naar Motorfest

22 juli 2021
Na anderhalf jaar stilzitten mogen we d'r weer samen op uit. Daarom organiseert de KNMV, op 11 en 12 september Motorfest ’21: een gloednieuw evenement voor motorrijders op Papendal. Motorfreaks lezers krijgen € 2,50 korting op het event.

Een geweldige dag uit voor elke motorrijder, van jong tot oud, dat is volgens de KNMV Motorfest 2021 en dat begint al bij de rit naar Papendal toe via mooie routes over B-wegen waardoor je ook nog eens wat meer van Nederland leert kennen. 

Vanuit vier verschillende startpunten staat een route klaar waarop het treffen een tussenstop is. Deze startpunten zijn Amsterdam, Nijverdal, Venlo en Breda. Zo maak je van Motorfest niet alleen een gezellige, maar ook een welverdiende afslag. 

Ontspan, geniet van goed eten, ontmoet elkaar en ervaar klasse muziekacts als Tim Akkerman, Lisa Loïs en Jan Kanis. Ook 3JS zijn van de partij en zullen het repertoire van U2 naar het podium brengen. 

Naast het poppodium kun je de custom bike show langs de ‘Motard Boulevard’ afstruinen, waar flink wat prachtige projectmotoren van Nederlandse bodem te zien moeten zijn. Een aantal custombouwers zoals Maarten Poodt en Roy Holtman zullen wat van hun creaties meenemen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met een beetje fantasie en twee rechterhanden.

Liever je handen schoon houden en toch iets moois rijden? De nieuwste motoren van merken als BMW, Mash en Royal Enfield zijn op het evenement aanwezig om bij weg te dromen. Uitproberen kan ook! Het is namelijk mogelijk om onder begeleiding een rondrit te maken door de omgeving met deze gloednieuwe motoren.

Verderop is een koopstraat waar diverse merken aanwezig zijn met presentaties en advies. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon rondneuzen op de grote motorparkeerplaats! Meer activiteiten en vermaak worden de komende weken bekendgemaakt.

Heerlijk bijgetankt en weer zin om te gaan rijden? Geniet van de tweede helft van je route terug naar het startpunt.

Motorfest’21 is gratis toegankelijk voor KNMV leden, wel is vooraf aanmelden bij de ticketshop noodzakelijk. Tickets kosten 17,50 euro en kunnen gemakkelijk online besteld worden in de ticketshop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee, maar moeten wel een gratis entreebewijs (verkrijgbaar in de online ticketshop) bij zich hebben.

Motorfreaks bezoekers kunnen met een korting van 2.50 euro naar Motorfest. Gebruik daarvoor de link www.motorfest.nl/motorfreaks en de kortingscode MOTORFREAKS.

Aan elk ticket voor volwassenen is een volwaardig KNMV-lidmaatschap gekoppeld, ter kennismaking met de grootste motorrijdersvereniging van Nederland. Dit lidmaatschap is vrijblijvend en loopt op 31 december van dit jaar automatisch af. 

Meer informatie vind je op motorfest.nl

Update: vanwege COVID-19 is Motorfest '21 naar september '22 verplaatst, meer info hier.