Zoeken

No Room for Error: 4-delige IOMTT documentaire

22 mei 2023
Nog een week en het geweld barst weer los op het Britse eiland Man. In aanloop naar de roemruchte Isle of Man TT is op maandag 22 mei vanaf 21:00 uur Britse tijd de gloednieuwe documentaireserie "No Room for Error" online te zien.

Een ongeëvenaarde toegang achter de schermen, die ervaring beloven de makers van "No Room for Error", de serie die vanaf maandag exclusief op ITV4 en ITVX wordt uitgezonden gedurende vier opeenvolgende avonden. Buiten het VK heb je gratis toegang tot de serie via TT's eigen streamingplatform - TT+.
 
Legendarische coureurs zoals John McGuinness MBE, Peter Hickman en Michael Dunlop komen allemaal voor, samen met veel van hun belangrijkste rivalen zoals Dean Harrison, Lee Johnston en James Hillier, die allemaal een uniek en ongefilterd kijkje geven in het leven van een TT-racer.
 
Je ontmoet ook rijders van verder op de grid, waaronder rookies Rennie Scaysbrook en Milo Ward, terwijl ze voor het eerst proberen de beruchte 37,73 mijl lange TT Mountain Course onder de knie te krijgen.