Zoeken

Michael Dunlop nog geen zitje voor Superbike TT

9 februari 2020
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar Michael Dunlop heeft dit jaar nog geen zitje voor de Isle of Man Superbike TT. De op een na succesvolste uit de Dunlop familie schrijft op Facebook nog naar een team op zoek te zijn.

 

Met 19 overwinningen en in totaal 29 podiums begint Michael Dunlop aardig in de buurt van zijn oom, de legendarische Joey Dunlop de komen, maar voorlopig ziet het er voor wat de Superbike en Senior TT betreft voor Michael Dunlop niet zo rooskleurig uit. 

In een post op zijn Facebook pagina zegt Dunlop: "Ondanks alle geruchten die de ronde doen omtrent voor wie ik ga rijden kan ik bevestigen dat ik nog een overeenkomst heb voor een Superbike zitje dit seizoen en ik sta open voor voorstellen. Ik zijn mijn eigen ding blijven doen in de Supersport en Superstock raceklassen onder de MD Racing banner omdat dit zich heeft bewezen, maar we staan open voor nieuwe sponsoren die op zoek zijn naar een team om zich bij aan te sluiten.

Michael Dunlop had het afgelopen jaar een ernstige crash in de Southern 100, waarbij hij zijn bekken brak en hij een dikke vette streep door de rest van het seizoen moest trekken.