Zoeken

Husqvarna roept 701 Enduro LR terug om slijtage brandstofleidingen

27 april 2021
Als voorzorgsmaatregel roept Husqvarna Motorcycles alle 2020 701 Enduro LR-modellen terug, zodat geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers alle brandstofleidingen van de voorste brandstoftank kunnen vervangen.

Door de vorm en montagepositie van de voorste brandstoftanks van de motorfietsen, kan tijdens het gebruik af en toe slijtage aan beide brandstofleidingen optreden. Om langdurige schade uit te sluiten, moeten beide brandstofleidingen bij alle betrokken motorfietsen uit voorzorg worden vervangen.
 
Klanten die al een van de bovengenoemde motorfietsen hebben aangeschaft, worden geïnformeerd via een persoonlijke brief en worden gevraagd om onmiddellijk contact op te nemen met een geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealer om een ​​inspectie-afspraak te maken.

Bovendien kunnen klanten online kijken in het gedeelte ‘Service’ van de Husqvarna Motorcycles-website om te bepalen of hun motorfiets onder deze terugroepactie valt. De controle en vervanging van alle betrokken onderdelen wordt kosteloos voor de klant uitgevoerd en mag alleen worden uitgevoerd door geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers.

Meer informatie over alle erkende dealers is te vinden op de Husqvarna Motorcycles website.