Zoeken

Toppers verwacht op Dunlop Day 10 augustus Spa-Francorchamps

31 juli 2020
Je vakantie al begonnen, maar nog geen plannen gemaakt? Op maandag 10 augustus organiseert DG Sport een Bikers'Day ++ op het circuit van Spa-Francorchamps in vorm van een Dunlop Day. Naast een staff van de bandenfabrikant zullen ook een aantal prominente gasten hun opwachting doen, waaronder Xavier Simeon.

 

Dé gelegenheid bij uitstek voor coureurs in spé om te profiteren van de raad van professionals en tegelijk te genieten van heel aantrekkelijke packs met banden en circuittijd, dat is volgens organisator DG Sport, bekend van de Bikers'Days circuitdagen, de Dunlop Day in een notendop.

"Eerst en vooral is het belangrijk om te onderstrepen dat alle bikers welkom zijn, ook diegenen die op andere banden rijden", zegt Florian Jupsin, Bike Manager bij DG Sport. "Zij kunnen dan meteen de kwaliteit vergelijken met de andere banden en de service die aangeboden wordt. Het belangrijkste is de lijst van de piloten die hun aanwezigheid al bevestigd hebben! Die is indrukwekkend en ik denk dat het zal stuiven op het mooiste circuit ter wereld..."  

Zo wordt Xavier Simeon verwacht op de 7 kilometer lange asfaltstrook, ex MotoGP piloot en nu officieel Suzuki SERT piloot in endurance en Moto E piloot bij het team LCR van Lucio Cechinello. 

Hij zal vergezeld worden door tal van endurance piloten van vroeger en nu, zoals Grégory Fastré en Matthieu Lagrive (die Wereldkampioen werd in de discipline) in het zadel van de Suzuki van Team Force in 'Classic', de onvermijdelijke Stéphane Mertens, de nieuwe piloten van team Bike Parts - die steeds bij de toppers zitten in de 6 Heures Moto - Nicky De Wit en Bram Lambrechts, team Mototech EWC van David Drieghe, etc. 

Voeg daar nog eens de Belgische toppers bij zoals team Aprilia Turnhout met Sander Claessen (leider van het Belgische kampioenschap sprint) en Denny Lannoo, Supersport piloot Laurent Hoffmann, Werner Daemen en Ilya Mikhalchik van het Dunlop Test Team en tal van andere piloten. 

DG Sport onderstreept in haar perscommunicatie dat in tegenstelling tot wat eerder was aangekondigd de endurance stands wel degelijk beschikbaar zullen zijn die dag. 

Meer informatie en inschrijven kan op www.bikersdays.com.