Zoeken

Royal Enfield lanceert The Riders Club of Europe

4 februari 2021
Royal Enfield kondigt de lancering aan van haar gloednieuwe Riders Club of Europe, een community-gericht platform voor alle huidige en toekomstige Royal Enfield rijders die volgens het Brits/Indiase merk alle aspecten van Royal Enfield's "Pure Motorcycling" bevat.

Het hart van de club wordt gevormd door een uitgebreid programma met toegewijde ride outs, merkervaringen en evenementen die erop gericht zijn om in heel Europa een sterke gemeenschap op te bouwen die toegankelijk zal zijn voor alle Royal Enfield rijders. 

Het lidmaatschap van de Riders Club of Europe zal het eerste jaar volledig gratis zijn voor alle bestaande en nieuwe Royal Enfield rijders. Er zal ook een welkomstgeschenk worden overhandigd aan alle nieuwe rijders om het lidmaatschap van de Riders Club of Europe te vieren. 

Vanaf 1 april zal de Riders Club of Europe volledig operationeel zijn en zal een schema van Covid-19-conforme activiteiten kunnen worden getoond op de volledig nieuwe Royal Enfield Benelux website. 

Royal Enfield rijders die vanaf 1 april van hun motorfiets kunnen gaan genieten worden automatisch aangemeld, huidige Royal Enfield rijders kunnen zich vanaf 1 april aanmelden op de geheel nieuwe website www.royalenfield.com. En nee, da's geen vroege 1-april grap (tenminste, dat hebben ze ons plechtig beloofd).