Zoeken

MOTORbeurs Utrecht 2020: weer volle bak in importeurshal

17 januari 2020
Met flink wat importeurs die de afgelopen jaren waren afgehaakt begon MOTORbeurs Utrecht glans te verliezen, maar dat is verleden tijd. In totaal pakken zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24 motormerken vertegenwoordigen, dit jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020 groots uit in de importeurshal.

Na een aantal jaren afwezigheid keren onder andere Kawasaki, Piaggio (met daarnaast Vespa, Moto Guzzi en Aprilia), Triumph en Honda terug naar Utrecht. En dat is goed nieuws, want het afgelopen jaar was het behoorlijk karig in de importeurshal, hoewel de afwezigheid van veel merken wel goed door de wel aanwezige merken was opgevuld, waardoor de hal toch goed was gevuld. 

Naast bovengenoemde merken zijn ook BMW Motorrad, Benelli, Can-Am, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Hyosung, Indian Motorcycle, Kymco, Mash, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Royal Enfield, SYM, Verge Motorcycles, Yamaha en Zero Motorcycles aanwezig op MOTORbeurs Utrecht. De 36e editie vindt plaats van 20 tot en met 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wat je verder verwachten mag? In hal 8 staan de pronkstukken van de aanwezige merken in een parade. In hal 7 is er naast de stands wederom een testparcours, waar je een eerste korte dynamische kennismaking met de modellen kunt beleven. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; op het kidsparcours kunnen zij met loopfietsjes van de diverse merken hun motorhart sneller laten kloppen.

Martine Sterk, Brandmanager MOTORbeurs Utrecht: 
“Wij zijn ontzettend blij dat er zoveel merken aanwezig zijn op de komende editie. Bezoekers geven aan dat ze al het moois dat de motorbranche te bieden heeft graag onder één dak zien. Zestien importeurs geven door hun aanwezigheid gehoor aan deze wens. We zijn in 2019 een nieuwe weg ingeslagen om de presentatie van de motormerken interactiever te maken en dat gaan we dit jaar verder uitbouwen. Het belooft een mooie editie te worden!”