Zoeken

Moto Rotterdam eerste Honda Dream Dealer

26 maart 2024
De eerste Honda Dream Dealer in Nederland zal binnenkort openen in Rotterdam, op slechts enkele kilometers van het hoofdkantoor van Honda Nederland. Honda Dream is een volledig nieuw concept, in een gloednieuw project. Moto Rotterdam opent een nieuwe ruimte die volledig gewijd is aan het merk Honda.

Als Dream Dealer zal Moto Rotterdam niet alleen een groot deel van het gamma tonen, maar volgnes Honda ook een echte beleving bieden in een wereld van passie. Hornet, Africa Twin, Transalp, Fireblade, allemaal legendarische namen voor een uitgebreide showroom waar motoren en accessoires elkaar moeten aanvullen in hun eigen persoonlijke wereld.

Tim Boonsma, bedrijfsleider Moto Rotterdam:
“We zijn erg trots dat we hier in Rotterdam de eerste Dream Dealer van Nederland hebben. Door de brede en sterke line up van Honda hebben we veel vertrouwen in een fantastische samenwerking. Wij kijken erg uit naar een prachtig motorseizoen.”


Honda zegt blij en trots te zijn te kunnen rekenen op de expertise en dynamiek van Moto Rotterdam om haar groei in Nederland, en in de regio Rotterdam in het bijzonder, voort te zetten.

Jan Stevens Manager Motorcycle Division Benelux:
“Voor Honda is het belangrijk dat we onze klanten kunnen ontvangen in een wereld die hun hart sneller doet kloppen. Het creëren van deze wereld bij onze dealer is dan ook essentieel om een perfecte match te hebben tussen onze klanten, onze motoren en Honda. We zijn dan ook ontzettend blij met het verwelkomen van Moto Rotterdam als eerste Dream Dealer in Nederland” 


De officiële opening vindt plaats op zaterdag 30 maart. Mocht je d'r naartoe willen gaan, het adres is: Moto Rotterdam, Strickledeweg 112, 3044 EL Rotterdam.