Zoeken

8-11 september dubbelfeest Moto Guzzi in Mandello del Lario

12 mei 2022
Het afgelopen jaar mocht het grote feest ter viering van het 100-jarige bestaan vanwege de corona-beperkingen niet worden gevierd, maar dit najaar is het dan zover. Het weekend van 8-11 september wordt in Mandello del Lario het langverwachte eeuwfeest van Moto Guzzi gevierd en om het nog specialer te maken is er een tweede event aan toegevoegd.

Met een jaar vertraging, vanwege de beperkingen die de viering van 100 jaar Moto Guzzi in 2021 in de weg stonden, gaat het grote, langverwachte eeuwfeest van Moto Guzzi dan eindelijk komen in Mandello del Lario. 

Het weekend van 8 tot 11 september wordt een niet te missen gelegenheid voor alle fans van het in L'Aquila gevestigde merk en elke liefhebber van motorrijden en mooie fietsen. In dat tweede weekend van september verandert Mandello in het wereldwijde epicentrum van de motorpassie, omdat Moto Guzzi een ongeëvenaard erfgoed van geschiedenis, technologie, stijl en allure vertegenwoordigt, in staat om elke generatie te boeien en te boeien.

Het moet volgens Guzzi een zeer bijzonder feest gaan worden. Het is namelijk een dubbele date, als erkenning van het heugelijke feit dat ze inmiddels 101 jaar bestaan: elf jaar na de laatste editie zijn de GMG Guzzi World Days terug van weggeweest en zijn onderdeel van de Città Della Moto Guzzi International Motorcycle Rally.

Deze twee spectaculaire evenementen beloven volgens Guzzi elk moment van een uniek weekend te beslaan, voor een waardige viering van honderd jaar fantastische geschiedenis, bestaande uit prachtige, opwindende motoren die ons hebben gemaakt - en ons nog steeds maken - wild van vreugde, en om het ritueel van de Moto Guzzi-passie te vieren, zowel in de historische fabriek op Via Parodi 57 als in heel Mandello del Lario.

De GMG – Guzzi World Days en Città Della Moto Guzzi International Motorcycle Rally voor het 100-jarig jubileum zullen een natuurlijke, onweerstaanbare attractie vormen voor elke Guzzista, die zich niet wil verzetten tegen de terugkeer van hun Moto Guzzi, uit elk tijdperk, naar zijn geboorteplaats aan de oever van het Comomeer, dat vanaf donderdag 8 september het middelpunt zal zijn van de vieringen met een overvolle evenementenkalender.

Samen met het International Motorcycle Rally Committee bereidt Moto Guzzi een festival voor dat als nooit tevoren de titel "niet te missen" verdient.