Zoeken

Additional Tank Kit voor Husqvarna 701 Enduro

13 maart 2020
Na op de EICMA in Milaan een LR versie met grotere 25 liter tank te hebben gepresenteerd heeft Husqvarna nu ook voor de bestaande 701 Enduro een Additional Fuel Tank Kit uitgebracht. Voor bestaande 701 rijders die niet halverwege hun rit stil willen komen te staan.

De Additional Fuel Tank Kit bestaat uit een complete set onderdelen waarmee de tankinhoud van 701 Enduro fietsen naar 25 liter wordt vergroot en is volgens Husqvarna onder de zwaarste condities getest.

De kit heeft technologie die rechtstreeks van de rallymotoren van het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team is overgenomen en is ontworpen om naast gemakkelijke montage in integratie met de 701 Enduro een maximale ergonomie te garanderen.

De kunststof tanken zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen en hebben een lekdichte sluiting. Voor een optimale gewichtsverdeling voorziet de kit in een extra benzinepomp, waardoor eenvoudig tussen de voorste en achterste tank kan worden geswitcht, zonder dat de  benzinestroom wordt onderbroken. De Additional Fuel Tank Kit voorziet naast de extra tank, panelen en benzinepomp in een nieuw zadel en een graphics kit en is vanaf april bij de Husqvarna dealers leverbaar.