Zoeken

Royal Enfield New Season Kickstarter 2024: gratis motorcheck

19 maart 2024
Voordat je na de winterstop weer voor het eerst op pad gaat is het wel zo slim om eerst je motor even te checken. Bij Royal Enfield hebben ze daar over nagedacht en de New Season Kickstarter 2024 bedacht, een gratis check-up van je Royal Enfield bij de lokale Enfield dealer.

De New Season Kickstarter 2024 campagne loopt van 18 maart 2024 tot zondag 28 april 2024. Bij de Royal Enfield dealer zal je Enfield op 20 punten worden gecheckt, inclusief een controle van de kettingspanning en smering van de ketting. 

Na de check-up krijg je van de dealer een lijst met adviezen voor het onderhoud van de motor, maar we kunnen ons niet voorstellen dat dát iets schokkends zal opleveren. De tijd dat om de haverklap bougies moesten worden vervangen en contactpunten gesteld (of vervangen), of de carburateurs moesten worden schoongemaakt en gesynchroniseerd ligt al ver achter ons. 

Daarnaast kun je bij de dealer uiteraard ook gewoon een onderhoudsbeurt inplannen, de motor voorbereiden op het nieuwe seizoen en de nieuwe Bullet 350, Himalayan 450 en Shotgun 650 ontdekken.