Zoeken

Race of Champions Panigale V4 binnen no-time verkocht

28 juli 2022
De Panigale V4 S motoren van de Race of Champions van het 2022 World Ducati Weekend, gewonnen door Pecco Bagnaia, waren allen in tijdsbestek van enkele uren verkocht nadat ze afgelopen maandag door Ducati online te koop waren gezet.

 

"De Lenovo Race of Champions was, samen met de parade, het meest opwindende aspect van deze elfde editie van World Ducati Week", zegt Patrizia Cianetti, Ducati Marketing and Communications Director. "De tienduizenden fans die via livestreaming met elkaar verbonden zijn of kijken naar de internationale tv's die de race uitzenden, samen met het buitengewone gejuich vanaf de tribunes van het circuit, bevestigen nogmaals het vermogen van Ducati om leven te geven aan unieke ervaringen die de passie en het enthousiasme voeden. enthousiasme van de fans van het merk van over de hele wereld. Het succes van de online verkoop van de Panigale V4 S versterkt dit resultaat nog eens.”

De verkoop begon op de middag van 25 juli en was gereserveerd voor Ducati's beste klanten, die toegang hadden tot het digitale platform om de motor van hun idool te kopen. In de eerste minuten nadat het systeem was geopend, werd Jack Miller's motor met nummer 43 verkocht, gevolgd door nummer 63 van Pecco Bagnaia, winnaar van de race, en nummer 5 van Johann Zarco. In de volgende uren werden alle anderen verkocht.

“De Panigale V4 S van de Lenovo Race of Champions zijn unieke verzamelobjecten. Het wereldwijde succes van de race droeg verder bij aan hun waarde. We hebben besloten om prioriteit te geven aan onze beste enthousiaste klanten: een manier om hen te bedanken en om hun enthousiasme voor onze fietsen aan te wakkeren”, aldus Francesco Milicia, VP Global Sales & After Sales Ducati. 

"De keuze voor de online verkoop is gemaakt in lijn met onze strategie om digitale diensten te gebruiken om de ervaring van Ducatisti uit te breiden en te verbeteren en, in dit specifieke geval, om iedereen op hetzelfde moment over de hele wereld onmiddellijk toegang te geven. De snelheid met dat de fietsen werden verkocht, bevestigt dat velen waren aangesloten terwijl ze uitkeken naar de opening van het platform."