Zoeken

Aprilia verloot RS 457 op Aprilia All Stars

24 mei 2024
Over iets meer dan twee weken is het circuit van Misano toneel voor het Aprilia All Stars-evenement. Het programma begint vorm te krijgen en belooft volgens de Italianen uniek te worden, met motoren en kampioenen, adrenaline shows en entertainment voor fans en gezinnen. En als kers op de taart wordt ook nog eens een RS 457 verloot.

 

Aprilia All Stars staat gepland voor zaterdag 8 juni op het Misano World Circuit. Het wordt een buitengewoon en geheel gratis festival waar de deelnemers de prachtige Aprilia RS-GP-machines die deelnemen aan de MotoGP van dichtbij kunnen bekijken en kennis kunnen maken met de Aprilia Racing-coureurs, zowel van het Factory Team als van Team Track House: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, Miguel Oliveira en Raul Fernandez. 

Kampioenen die niet alleen op het circuit een hoofdrol zullen spelen, maar die zich ook, in de klassieke Aprilia All Stars traditie, bij de vele fans in de paddock zullen voegen. Ook de grote kampioenen uit de geschiedenis van Aprilia, aangevoerd door zesvoudig wereldkampioen Max Biaggi, zullen zich bij hen voegen.

Er is ook volop ruimte voor offroad, met de koningin van de woestijn, de Aprilia Tuareg, die de Africa Eco Race domineert, en het hele offroad team, inclusief de rijders Jacopo Cerutti en Francesco Montanari, die hun fans zullen ontmoeten in de vrolijke en informele sfeer van de Italiaanse paddock.

En om deze werkelijk unieke en exclusieve ervaringen op te doen, ga je naar de website van Aprilia, waar je nu al adembenemende ervaringen kunt kopen zoals:
- Een rondje over het circuit op een twoseater met een Aprilia MotoGP-coureur aan het stuur
- Een rondleiding door de MotoGP-pitbox om alle geheimen te leren kennen, onder leiding van Aprilia Racing-technici
- Een meet & greet met de coureurs, om de verhalen van de MotoGP rechtstreeks uit de mond van Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Miguel Oliveira, Raul Fernandez en Lorenzo Savadori te horen.
- Lunch in de Aprilia Racing Hospitality ruimte met de MotoGP coureurs en het Aprilia Racing team.Het grote nieuws voor de editie van 2024 is de All Stars Race, een uitdaging tussen kampioenen die competitie met veel plezier zal combineren. Elke coureur racet in een duo met een van de gasten die het entertainment verzorgen tijdens het Aprilia All Stars evenement - kampioenen die pagina's hebben geschreven in de Aprilia sportgeschiedenis, bekende gezichten uit de entertainment- en motorsportwereld. Dankzij de Le Mans-stijl start en de spectaculaire rijderswissel, beloven een spannende race.

Aprilia All Stars belooft een veelzijdig festival te worden voor liefhebbers, vriendengroepen en hele families. De paddock zal voortdurend in de ban zijn van testritten, om de verschillende Aprilia modellen op de plaatselijke Italiaanse straten aan de tand te voelen - allemaal gratis - en met het Racing Museum, met de racemotoren die de legende van Aprilia hebben opgebouwd, klaar om het geschreeuw van hun 2T-motoren op het circuit los te laten, een symfonie die elke fan moet horen.

Muziek van Radio DeeJay zal de soundtrack vormen voor een evenement vol initiatieven, zoals de tentoonstelling "Aprilia gezien vanuit het Oosten", met de spectaculaire foto's van de Japanse fotograaf Aki Kusudo, een volledige onderdompeling in de racewereld die het verhaal vertelt van Aprilia's werk in het MotoGP-wereldkampioenschap.

Er zal ook veel ruimte zijn voor eSports, shopping gewijd aan kleding en Aprilia Racing merchandising, food area's en nog veel meer.

En aan het einde van de dag, wanneer het gerommel van de MotoGP en de historische 2T motoren wegebt, zal het Misano circuit toebehoren aan alle motorrijders op hun Aprilia's, voor de traditionele paraderondje over het roemruchte circuit.