Zoeken

26-28 mei 3-daags Kawasaki Festival bij Nol Bikker motoren in Noordeloos

11 mei 2022
De afgelopen twee jaar kon er vanwege de coronapandemie niets worden georganiseerd, maar dit jaar pakt Kawasaki specialist Nol Bikker in Noordeloos met z'n jaarlijkse festijn groter uit dan ooit. Het laatste weekend in mei staat bij Nol Bikker namelijk geheel in het teken van een 3-daags Kawasaki Festival.

We moeten je eerlijk bekennen dat we niet veel dealers kennen die zo gek als een deur zijn, maar de in Noordeloos gevestigde Kawasaki specialist, die alles verkoopt wat bij Kawasaki van de band rolt, van grasmaaier tot quad en van jetski tot Z H2, komt aardig in de buurt. 

Niets is Bikker te dol, de fundering van de nieuwbouw onder water zetten zodat er met jetski's kan worden geragd, het allergrootste ZZR 1400 zandkasteel bouwen of het Guinness Book of Records halen met de allergrootste Kawasaki parade ooit, waar we zelf nog aan mee hebben gedaan. 

Na twee jaar afwezigheid zal het weekend van 26-28 mei op het terrein van Nol Bikker een waar festival plaatsvinden, waarbij er de mogelijkheid is om op het festivalterrein te kamperen. In de grote feesttent met horeca vergunning zal livemuziek met bands uit de regio zorgen voor de nodige gezelligheid. 

Voor wie is het festival bedoeld? Voor iedereen bij wie groen bloed door de aderen loopt, maar Kawasaki roept in het bijzonder de Z-rijders op naar Noordeloos te komen. In verband met het 50-jarig bestaan van de Z-modellen zullen zij extra in het zonnetje gezet worden. 

In het kort:

Toegang tot Kawasaki Plaza met meer dan 50 klassieke Kawasaki’s
Demonstratie ritten van verschillende Klassieke Kawa’s
Kawasaki Benelux is op vrijdag en zaterdag aanwezig met de Z Promo Tour waar je een uitgebreide testrit kunt maken op een Z H2 SE, Z900, Z900RS, Z650, Z650RS, Z900 A2 of Z650 A2.
De Kawasaki Liefhebbers Facebook groep zal aanwezig zijn om het behalen van hun 10.000 leden te vieren. Je kunt bij hen op de foto met je Kawasaki.
Aanwezigheid van verschillende Kawasaki clubs zoals de Kawasaki Merken Club, Z1300 club, Kawasaki 3-cilinderclub etc.
Feesttent met Livemuziek
Springkussen voor de kleine Kawasaki fans
Overnachten op het terrein

Wil je een plekje reserveren op camping? Meld je dan snel aan via info@polderevenementen.nl 
(let op: op de camping is alleen plek voor tenten.)