Zoeken

Triumph onthult Scrambler 1200 Bond Edition

21 mei 2020
De premiere van de film is vanwege de corona pandemie uitgesteld, maar bij Triumph wilden ze niet langer meer wachten om de samenwerking met EON Productions voor de 25e James Bond film No Time To Die in te kleuren. En dus is vandaag de Scrambler 1200 Bond Edition onthuld.

 

De Triumph Scrambler 1200 Bond Edition is de allereerste officiële motorfiets die direct gekoppeld is aan de populaire Bond-franchise. De Scrambler 1200 Bond Edition is volgens de Britten een 'uiterst speciale, limited edition Scrambler 1200 met een uniek 007-ontwerp'. De oplage is wereldwijd beperkt op slechts 250 exemplaren. Exclusiviteit is daarmee gegarandeerd.

De speciale Bond Edition is geïnspireerd op de Scrambler 1200 uit No Time To Die en beschikt over alle opvallende kenmerken en capaciteiten van de top-of-the-range Triumph Scrambler 1200 XE, aangevuld met unieke details als premium 007-bodywort met fraai sierelement op uitlaat en 007-afwerking van onderste zijpaneel van uitlaat.

De Bond Edition heeft verder een premium 100% lederen afwerking van zadel met geborduurd logo en zijn er unieke Bond-graphics te zien op TFT-scherm tijdens opstarten en heeft de fiets onderscheidende 007-kleuren geïnspireerd op motor uit 25e James Bond-film.

De motorfiets is per direct te bestellen bij de Triumph-dealers. De levering start medio juni. Er komen slechts tien exemplaren naar de Benelux. Geïnteresseerden moeten daarom niet te lang wachten met bestellen.