Zoeken

Pure & Crafted 2021: terug naar Berlijn

27 mei 2021
Na enkele omzwervingen en annulering vanwege COVID-19 keert het Pure & Crafted Festival, dat in 2015 in Berlijn werd gelanceerd en geïnitieerd door BMW Motorrad, in september 2021 weer terug naar de oevers van de rivier de Spree. The Hives en Jake Bugg zijn als eerste acts bevestigd.

Voor het eerst wordt het evenement gehouden in de beproefde zomertuin van de Berlijnse handelsbeurs, die een unieke setting biedt in het hart van City West, direct onder de Radiotoren. Hier kunnen fans op 17 en 18 september 2021 de bijzondere mix van livemuziek, motorcultuur en nieuwe erfgoedlevensstijl ervaren.

En ook dit jaar kunnen bezoekers en muziekliefhebbers zich verheugen op echt bijzondere livemuziek. Deze acts hebben al bevestigd: The Hives en Jake Bugg.

The Hives bewees al bij de première van het festival zes jaar geleden dat ze tot de top van de live bands behoren. De Zweden zullen dit jaar weer op het podium staan. 

De Brit Jake Bugg zal zijn nieuwe "Saturday Night, Sunday Morning" album, dat in augustus uitkomt, bij zich hebben als hij in september komt. De singer-songwriter stond op 16-jarige leeftijd al op het podium van het legendarische Glastonbury Festival en levert sinds zijn debuut in 2012 het ene na het andere meesterwerk af.

Buiten het podium draait het bij Pure & Crafted om motorfietsen en de wereld om hen heen: in de Wheels Area wachten weer opwindende custom bikes om ontdekt te worden. De focus ligt echter niet alleen op deze unieke kunstvoorwerpen en hun makers, maar ook op iedereen die zijn passie voor motoren deelt. 

Gesprekken voeren en gedeelde ervaringen uitwisselen zullen bovenaan de lijst staan ​​en de motorcultuur wordt dit jaar opnieuw gevierd tijdens het Pure & Crafted Festival. Mocht het festival je niks zeggen, lees dan hier ons verslag van de 2016 editie in het oude postkantoor van Berlijn.

Naast andere hoogtepunten en specials met nieuwe spectaculaire custom bikes die binnenkort worden aangekondigd, maakt de General Store het unieke programma van het Pure & Crafted Festival compleet. Nieuwe erfgoedcultuur, mode en lifestyle-accessoires krijgen hier de aandacht.

De voorverkoop van Pure & Crafted is begonnen, er kunnen nu beperkte Early Bird-tickets worden gekocht voor € 55,00 op www.pureandcrafted.de. Omdat de gezondheid en veiligheid van iedereen voorop staat, zal het evenement uiteraard conform de dan geldende coronarichtlijnen zijn. 

Meer informatie over het hygiëneconcept van COVID 19 en de daaruit voortvloeiende beschermingsmaatregelen ter plaatse, evenals meer gedetailleerde informatie over het programma, volgt binnenkort.