Zoeken

Honda goes double Promotour

Ook Honda komt naar je toe deze zomer, en doet dat zelfs niet één, maar twee keer. Tot 24 augustus doet de Honda Experience Days verschillende dealers in het hele land aan. Daarnaast is er nog een tweede Honda A2 Tour, specifiek voor bezitters van het A2 rijbewijs.

OM: Gemeenten geen ruimere bevoegdheid flitspalen

Het Openbaar Ministerie wil niet dat gemeenten ruimere bevoegdheid krijgen voor het plaatsen van flitspalen. "Het verkeer wordt niet veiliger door Nederland vol te hangen met flitskasten", zegt hoofdofficier van het OM-Verkeerspakket Liesbeth Schuijer in het AD, waar ze voor het eerst reageert op de brandbrief van de vier grootste gemeenten Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, ook bekend als de G4.

18-21 april Vespa World Days in Pontedera

Het komend weekend is Pontedera, geboorteplaats en productielocatie van Vespa sinds 1946, toneel voor de Vespa World Days. Deze wereldberoemde Vespa rally staat op het punt om een van zijn grootste edities ooit te organiseren in zijn zeventigjarige geschiedenis. De eerste editie vond plaats in 1954 in Parijs.

Moto Mondo wordt Benelux importeur QJMOTOR

Importeur Moto Mondo, importeur van onder andere Moto Morini en Royal Enfield, heeft z'n portfolio uitgebreid met het Chinese merk QJMOTOR, onderdeel van de vooraanstaande Geely groep. Vanaf 1 mei 2024 zullen QJMOTOR modellen in de Benelux leverbaar zijn.

Aprilia en Moto Guzzi Days van start

Tien jaar geleden werd het nog maar door een enkele importeur gedaan, maar tegenwoordig heeft zo'n beetje elke importeur wel z'n eigen roadshow. Zo ook bij Piaggio, dat het motorseizoen aftrapt met de Aprilia Days en Moto Guzzi Days, om liefhebbers de kans te geven een proefrit te maken.