Zoeken

Mirjam Pol ambassadrice voor Putoline Oil

24 oktober 2017
Putoline Oil en Mirjam Pol tekenden afgelopen week de overeenkomst die het begin markeert van een samenwerking rondom de Dakar Rally 2018. Het partnerschap verzekert Mirjam Pol van een goede ondersteuning tijdens de voorbereidingen en haar deelname aan de Dakar Rally 2018. Ook na Dakar vertegenwoordigt Mirjam Putoline Oil tijdens diverse events en rally’s.

 

Op het hoofdkantoor van Kroon-Oil B.V. in Almelo werd deze week bekend gemaakt dat Mirjam Pol in de aanloop, tijdens en na afloop van de Dakar Rally optreed als ambassadrice voor Putoline Oil. Het smeermiddelenmerk, gespecialiseerd in smeermiddelen voor gemotoriseerde tweewielers, vindt in Mirjam een perfecte ambassadrice voor het uitdragen van het merk. 

Tijdens de Oilibya Rally begin oktober liet Mirjam zien dat zij zich als een vis in het water voelt in de duinen, zich niet gek laat maken en vertrouwt op haar eigen navigatieskills. Dat leverde haar een prima 21ste positie overall op. Al tijdens deze rally in Marokko, die geldt als goede voorbereiding op Dakar, maakte zij naar volle tevredenheid gebruik van de smeermiddelen van Putoline Oil.

Mirjam Pol: 
“Ik ben erg blij met deze samenwerking. In januari 2018 sta ik met een Husqvarna FR 450 Rally van HT rally raid aan de start van de zwaarste rally ter wereld. Geleerd van de voorgaande deelnames aan de Dakar Rally, weet ik dat het niet alleen om de twee weken in januari draait. Juist de voorbereiding is van groot belang. Daarom ben ik erg blij met Putoline Oil als partner, ik heb tijdens de Oilibya al gebruik gemaakt van Putoline Oil, over de smering hoef ik me dus geen zorgen te maken.”

Leon ten Hove van Putoline Oil: 
“Mirjam Pol rijdt de Dakar Rally in januari 2018 voor de zesde keer, in 2009 won zij het damesklassement. We praten dus over een zeer ervaren en serieuze motorrijdster die met haar jarenlange ervaring ons smeermiddelenmerk niet alleen nationaal maar zeker ook internationaal kan vertegenwoordigen; de perfecte ambassadrice. Tijdens de EICMA, een grote internationale motorbeurs in Italië, wordt Mirjam Pol internationaal voorgesteld als ambassadrice van Putoline Oil.”