Zoeken

Maverick Vinales eregast Yamaha R World Event

14 december 2017
Maverick Vinales is gisteren in Zuid-Afrika de eregast geweest van het Yamaha R World Event. En heeft omdat 'ie er toch was meteen als eerste MotoGP coureur de compleet vernieuwde Kyalami International Race Track verkend.

Het Movistar Yamaha MotoGP Team mag van z'n hardverdiende winterstop aan het genieten zijn, maar dat heeft Maverick Vinales er niet van weerhouden om in Zuid-Afrika de eregast te zijn van het door Yamaha georganiseerde Yamaha R World Event. 

Vinales begon de dag meteen met een privé sessie op het vorig jaar compleet vernieuwde circuit op een YZF-R1, gevolgd door een tweede sessie over zes ronden met de lokale National Superbike en Supersport Yamaha coureurs en tien gelukkige Yamaha klanten op hun YZF-R1 en YZF-R6 machines. 

Maverick Vinales:
De R World Riding Experience was zo goed. Ik vond het echt leuk om met de motor te rijden en heb enorm genoten van mijn tijd in Zuid-Afrika en op de Kyalami International Race Track. De mensen die ik hier heb ontmoet waren geweldig en we hadden veel plezier. Er waren veel fans komen opdagen, ik ben echt gelukkig en waardeer de fans evenals de steun van de staf. Ik ben blij hier te zijn en zou zeker nog eens terug willen komen. Het circuit is echt leuk, het is een old-school type circuit en ik heb erg genoten van de YZF-R1.